1 domainen 4 különböző aloldal

Szotyi képe

Sziasztok!

Azt szeretném megvalósítani, hogy a kezdőoldal 'szétdobálná' a látogatókat, asszerint, hogy ki mi után érdeklődik. A kezdőoldal 4 részre lenne osztva s szinte semmi más nem lenne rajta (maximum fejléc):

- Internetszolgáltatás
- Kábel TV
- Vezetékes telefon
- Weboldalkészítés

A látogató eldöntené, hogy mi érdekli, s miután kattintott aloldalakra ( például: www.valami.hu/internetszolgáltatás vagy www.valami.hu/kabeltv ) irányítaná, s minden aloldalon más menü lenne, más blokkokkal esetleg más fejléccel.

Kérdésem az az, hogy hogyan lehet ezt megvalósítani a legkönnyebben? Telepítsek fel 5 drupalt? 1-et a főoldalnak, 4-et az aloldalaknak? Vagy hogyan kéne ezt kivitelezni?

Köszönöm, ha válaszoltok.

Drupal verzió: 
Fórum: 
Nagy Gusztáv képe

Én alapvetően egy telepítéssel próbálkoznék.

Többet kellene tudni, de ha sima információk, akkor 4 menüblokk, a 4 féle aloldallal, minden aloldal megfelelően útvonal álnevezve, így a menü blokkok csak a saját helyükön jelenhetnek meg.

0
0

Nagy Gusztáv

Jenő képe

Én valószínű, hogy a Drupal multisite lehetőségét használnám ki. 1 Drupal telepítés és a négy aloldalt tetszőlegesen alakíthatod tartalmát, szolgáltatásait és a külcsínt illetően.

0
0
ttsz képe

Egyszeru aloldal ahogy Gusztav is irta. Nem hiszem, hogy egy 4 fele osztott szolgaltatas nem ferne el egy oldalon. lehet oket kombinalni. En azt csinalnam, hogy

Panels el csinalnek egy kezdolapot (vagy sminkelnek egy tobb regionos kezdooldalt) es oda elhelzezheto blokkokba a valaszthato szolgaltatasokat. Ezutan onnan aloldalakra mehetne a latogato ha pl rakattint.

Lehetnenek a szolgaltatasoknak kulon hirei (taxonomz+views+cck) es oldalai is. ennel tobb sztem nem is kellene. Na meg a menu elhelyezese ahogy Gusztav irta.

0
0
Pasqualle képe

http://drupal.org/project/sections

en eloszor ezt probalnam ki. Egyszeruen kulon sminket keszitenek az egyes utvonalakhoz (persze minden oldalnak, nodenak jo url-t kell kesziteni pathauto modullal).. A smink lehet alsmik (sub theme) is, tehat ha nem lennenek nagy elteresek nem kell kulonallo sminket kesziteni. A menuk, fejlecek, blokkok mind egyszeruen szetvalaszthatok smink szerint..

eddig egyedul az ajax view jelentett gondot ezzel a megoldassal (ha nem alsminket hasznalok)..
http://drupal.org/node/340276

0
0