Űrlapkezelés

kriszfekete képe

Sziasztok!

Sajnos nem sokat értek a Drupal-hoz, így nem is tudom, hogy lehetséges-e megoldani a problémámat. Azt szeretném megtudni, hogy én hogyan tudom azt megoldani űrlap segítségével, hogy egy felhasználó egy szöveget küldjön be az oldalra, az generáljon magának egy új oldalt és jelenjen meg a főoldalon egy link formájában, amire ha a felhasználó ha ráklikkel megjelenik az ő hozzászólásának az oldala. Ha esetleg nem tudtam érhetően megfogalmazni, itt egy honlap: www.biglajk.com ott látható jobb oldalt a form, egy ehhez hasonló dolgot szeretnék csinálni. Segítségeteket előre is köszönöm :)

Krisztián

Fórum: 
Laza képe

Miért nem csinálsz egy tartalomtípus? Ha rövid beküldést akarsz, meghagyod a címmezőt és kész.
Meg beállítod, hogy címlapon jelenjen meg alapból és kész, kb. Azt nem pontosan értem, hogy a hozzászólásos résznél mit akarsz mondani.

0
0
kriszfekete képe

Én azt szeretném elérni, hogy a felhasználó be tudjon küldeni egy szöveget, ami a főoldalra kerül egy link formájában. És, hogy ennek a szövegnek legyen egy saját oldala. pl. : www.akarmi.hu/hsz01 a következő hozzászólás www.akarmi.hu/hsz02 és így tovább generáljon neki. De gyakorlatilag a www.biglajk.com -on van rajta ez amihez hasonlót szeretnék létrehozni.

0
0
Laza képe

Nem értem, akkor miért nem jó, amit fent írtam. Mellesleg azt sem értem h milyen hozzászólás? Az a mondat amit beküldenek, azt hívod annak?

0
0
kriszfekete képe

Nekem az lenne a célom, hogy amit beküld az olvasó szöveg(hozzászólás mindegy), azt egy kis cellába írja be, klikkeljen a beküld gombra és amit beküldött szöveg az kerüljön ki a főoldalra. Nem szeretném azt h töltsön címet, tárgyat miegymást, hanem egy egyszerű cellába írjon szöveget.

0
0
Laza képe

Továbbra is jó a fenti is, de vannak egyszerűbbek is talán :)
Például ez:
http://drupal.org/project/shoutbox

Ez pedig node alapú:
http://drupal.org/project/chatter

0
0
kriszfekete képe

Ez a shoutbox egy nagy segítség volt, nagyon köszönöm, ilyesmit képzeltem el énis. Még azt szeretném megtudni, hogy hogyan lenne az megoldható, hogy amiket írnak bejegyzéseket azok megjelenjenek a főoldalon link formájában. Tehát a szövegre lehessen kattintani, és úgy jöjjön be egy új oldal.

0
0
Nagy Gusztáv képe

Views modullal tudsz ilyen listát csinálni.

0
0

Nagy Gusztáv