Üres lap

Anonymous képe

Sziasztok,

próbálgattam a cvs-ből az új drupalt, és tetszett, feltettem. Aztán a hétvégén leszedtem megint a cvs-ből a cuccokat, és feltöltöttem nagy balgán, hogy majd frissít, és akkor lesznek benne hibajavítások, meg minden. Erre nem működik. Olyan szinten, hogy csak egy üres lapot hoz be. Próbáltam már mindent, kapcsolgattam ki-be modulokat, semmi hatás, és számomra teljesen esetlegesen működik: néha egy lap nem megy, valamit update-elek, akkor egy másik nem megy, egy lapot be tudok hívni, de a preview-ra már üres lapot hoz be... mi lehet ez? Tudtommal semmilyen php beállítás, vagy hasonló nem változott a gépen.

chx képe

nézegesd. ha van benne valami ide vonatkozó, és nem érted, akkor oszd meg velünk. Ha érted, akkor cselekedj megfelelően.

0
0
Anonymous képe

Ha nincs más hátra, hát előre.

Kiderült, hogy nem esetleges a dolog, hanem nagyon is van logikája. Az egyik modul, a glossary zavart bele. Azt mondja, hogy nincs olyan funkcio, hogy drupal_specialchars. Ha kiveszem az adott sort, akkor megy az oldal, csak a modul nem. :-) 4.6-os még nincs hozzá, néztem. Ami fura, hogy a locale.inc is tartalmazza ezt a funkciót, ha jól látom, akkor a fordítások kezelésénél, de ott nem jelez hibát. Lehet, hogy valami definíció hiányzik a glossary modulból?

Fatal error: Call to undefined function: drupal_specialchars() in /www/data/xxx/modules/glossary/glossary.module on line 115

0
0
chx képe

http://drupal.org/node/12347 alapján a drupal_specialchars és a check_form hívásokat check_plain -re kell cserélni.

0
0
Anonymous képe

Koszi, mar majdnem jo, csak valamiert a hozza tartozo imgtaget escapeli, es atalakitja. Azt hiszem el kell jatszanom a szurokkel kicsit.

0
0
ATamás@gyermekjog.hu képe

Kösz', akkor már értem.... :(

Belefutottam én is e jelenségbe, a 4.6 alá való flexinode.module is bőven tartalmazza a drupal_specialchars-t.

0
0