Übercartban szállítási költség a végösszegben, hogyan?

Lesbat képe

Sziasztok!

Elég sokat keresgéltem, hogy hol lehet beállítani, hogy a rendelés teljes folyamata alatt lássa a vevő a szállítási költséget, és ez hozzá is adódjon a számla végösszegéhez.
Jelenleg a szállítási ajánlataimnál 1 féle van megadva, így csak ennek az összegét kellene szerepeltetni a számlában, hogy ne legyen félrevezető. Most ugyanis a vevő tudja, hogy mennyi a szállítási költség, de a rendelés folyamán sem a kosárnál, sem a számlán sajnos nem szerepel.

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Lesbat képe

Amíg vártam a válaszra, próbálkoztam a modulok beállításainál.
Ha az Ubercart - fulfillment opcióknál beállítottam mégegy (átalánydíjas) szállítási módot a súly alapú szállítás mellé, a kosár már tartalmazta a szállítási díjat (választhatóan), és hozzá is adta a vételárhoz. Előtte ez nem működött. Ismét kikapcsolva az átalánydíjas szállítást, és egyedülinek meghagyva a súly alapút, már ez is működött. Nem igazán értem, hogy előtte ez miért nem így volt.
Azóta megint próbálkoztam a két szállítási mód ki-bekapcsolásával, megint nem adja hozzá a szállítási költséget, akármit választok. Kiszámítja mindkettőt, megjelenik az információk közt, de nem látszik a fizetendő összegek közt.
Teljesen össze vagyok keveredve :(

1
0