Übercartban import hogyan

kispi92 képe

Na, már megint kétségbe vagyok esve! :) Az történt ugyanis, hogy egy korábbi (és amúgy nagyon igényes!) szakdolgozat alapján sikeresen létrehoztam a saját kis Übercart webkatalógusomat, annak is egyelőre még csak a magját.... Most azonban leginkább szeretném feltölteni tömérdek Termékkel de nem igazán találom ebben az ubercart-verzióban a termék-importáló gombot.

Lehetséges lenne, hogy ebbe az "új" változatba (Ubercart 6.x-2.0-beta3) még nem implementálták ezt az igen hasznos funkciót?! Vagy talán csak én csinálok valamit rosszul...? Igen nagyon szomorú lennék, hogyha nem tudnám használni ezt az egyszerűsített termékfeltöltési lehetőséget a Drupalban... :(

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
kispi92 képe

Úgy tűnik most jól föladtam nektek a leckét... Senki nem tudja, hogy hogyan lehetne ezt a termék importálást megoldani??? ;)

0
0

Forgalomnövelés üzleti alapon...

Nagy Gusztáv képe

megtette volna.

0
0

Nagy Gusztáv

breki képe

Nem hiába használ majdnem mindenki, 5x alatt Ubercart megoldást.

0
0
kispi92 képe

vagy akár csak egy reménysugár arra, hogy hamarosan kijön a véglegesített verzió a 6.x-hez? Vagy ha nem mostanában, akkor kábé mikorra várható az új Übercart szerintetek? És ha lesz is kész verzió, akkor az tudni fogja vajon az importálást?? :D

0
0

Forgalomnövelés üzleti alapon...

aboros képe

mikor jön ki: majd ha készen lesz.
mikor lesz készen: amikor azt a készítők úgy ítélik meg.
mégis kb mikor: majd, minél többen segítenek (pl te) annál előbb.
vajon tudni fogja e az importálást: nem látnám túl sok értelmét, hogy megszüntessék ezt a lehetőséget, szerintem biztos tudni fogja.

0
0

-
clear: both;

kispi92 képe

Jó csak gondoltam, hátha tudja valaki nálam okosabb személy a kérdéseimre adható választ... :P

0
0

Forgalomnövelés üzleti alapon...

martonx képe

Használd a Node Import modult.

Ebbe be tudod állítani az übercart által használt sémát, majd szépen belenyomod a csv-det az übercartba.

Valahol az übercart fórumokon találtam ehhez részletes leírást, ez a modul miatt nem is lesz a 2.0-ásban külön import. Mert minek?

0
0