Übercart vevői visszajelző e-mail

mpety képe

Üdv mindenkinek!

Egy olyan gondom lenne hogy nem találom hogy hol lehetne átírni azt a levelet amit az übercart modul olyankor küld ki a vevőnek ha egy megrendelés történik.

Ez egy ilyen forma levél a megrendelés adatairól ami remek dolog viszont az általam készített oldal egy zárt oldal lesz tehát anonym felhasználók vásárolhatnak anélkül, hogy regisztrálnának az oldalra, sőt a vásárlás után sem tudnak majd belépni mivel ekkor sem kerülnek regisztrálásra.
Ezeket a dolgokat sikerült is beállítanom és most is csak azért írtam le hogy érthető legyen hogy miért is akarom én átírni ennek a formalevélnek a szövegét.

Ez egy ilyen sorral kezdődik:
If you need to check the status of your order, please visit our home page at [store-link] and click on "My account" in the menu or login with the following link: stb.

Erre nekem nincs szükségem a fentebb említett okokból ugyebár.

Na most én meg is találtam ezt a szöveget, ez az : ubercart/uc_order/templates/customer.itpl.php fájlban van

Az lenne a kérdésem hogyha én ezt átírom az gond lesz avagy nyugodtam tegyem meg mert máshol ezt a szöveget ugy sem lehet állítani.

Előre is köszönöm a segítséget!

Drupal verzió: 
drifter képe

Csinálj róla egy másolatot, mentsd el ugyanabban a könyvtárban pl. ugyfel.itpl.php néven. Aztán egy jó mélyen eldugott helyen kiválaszthatod a tempatet, nálam itt van:

/admin/store/ca/uc_checkout_customer_notification/edit/actions

Így frissítéskor nem fogod felülírni.

0
0
mpety képe

Szuper nagyon klassz, sikerült! Köszönöm szépen!

Azt esetleg nem tudod hogy azt a megrendelős formot amin az adatokat kell megadni a rendeléshez azt hogyan tudnám kicsit átvariálni ehhez hasonlóképpen?
Nálam itt található: uc_cart/uc_cart_checkout_pane.inc

0
0

Üdv
Peti