Übercart katalógusnév lefordítása a breadcrumb-ban

fox mulder képe

Sziasztok!

Biztos megint hülyeséget kérdezek, de nem találom a megoldást. Ha jól sejtem az Übercart egy Catalog nevű szótárat (Catalog modul) használ a termékek kategorizálására, ami az én esetemben a Katalógus nevű szótárral azonos (szótári kódja: 1, ezt látom is az admin/store/settings/catalog lapon).

A breadcrumb-ban (hogy kell ezt normálisan mondani? "Prézli"?) ennek ellenére Catalog jelenik meg (az admin/build/block lapon is, de ott nem zavaró) és sehogy sem tudom magyarítani. Már rákerestem az admin/settings/locale/string/search lapon, de minden "Catalog" előfordulás le van fordítva. Néztem az uc_catalog_set_breadcrumb() függvényt az uc_catalog.module fájl 1171. sorától kezdve, szerepel benne egy t('Catalog'), ez "Katalógus"-t ad vissza (ellenőriztem), ennek ellenére a végén mégis "Catalog" jelenik meg. Nem értek a PHP-hez, nem tuom mi történik a függvény hátralévő részében, de nem hiszem, hogy hibás volna.
Merre keressek tovább?

Előre is köszönet a türelemért!

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Webappz képe

A Tartalom kezelés -> Kategóriáknál írd át a Catalog szótár nevét arra, amit szeretnél.

0
0

Páldi Zoltán

fox mulder képe

Mivel "Katalógus" volt a szótár neve az admin/content/taxonomy/edit/vocabulary/1 lapon, eszembe sem jutott, hogy csak el kell menteni.

Köszi!

0
0

Fox Mulder

fox mulder képe

Ez a dolog már itt (http://drupal.hu/forum/imagefield-k%C3%A9p-nem-jelenik-meg) is szórakozott velem. A megoldást keresve ránézek a szükségesnek vélt beállítólapra és azt látom, hogy minden beállítás megfelelő, ezért továbbmegyek. Pedig csak újra el kéne menteni. Úgy tűnik új modulok telepítése után gyakran előfordul az ilyesmi...

0
0

Fox Mulder

aboros képe

kenyérmorzsa
(jancsi és juliska potyogtatta, hogy visszataláljon, vágesz..)

0
0

-
clear: both;