Übercart 6-os Drupalhoz

Szabó Gábor képe

Sziasztok!

Használ-e már valaki übercartot 6-os drupal alatt. Én szeretném használni, mert igazából már csak 6-os drupallal dolgoznék,de ahogy nézem vissza kell térjek az 5-ös drupalra. Jelenleg dev módban van és pár szükséges modulnak (TAPIr, Token, uBrowser) sincs még 6-os verziója. Szóval emiatt úgy néz ki vissza kell térjek az 5-ös drupalhoz. Mi a véleményetek erről? Rosszul látom? Vagy valami megoldás arra hogy 6-os drupal alatt tudjak webshopot csinálni?

Üdv,
Szabó Gábor

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
tolmi képe

Tud a problémáról Dries is :), de egyelőre ez van. Drupal 5-tel megy még nálunk is minden webshopos fejlesztés.

0
0

--
Tolmács Márk
Drupal bandita

realdream képe

Én is próbálkoztam az Übercart-al Drupal 6-on, de sok probléma és hiba jelentkezett, ami miatt végülis lemondtam róla. A OsCommerce-t választottam. Az OsCommerce installálásakor és feltöltésekor, személyre szabásakor és használat közben is az a személyes véleményem, hogy a Drupal rendszere ezerszer jobb minden szempontból, de sajnos a webáruházhoz kell valami kiegészítő modul, magyar nyelvűben pedig nem sok választás van. Az OsCommerce-hez van drupal modul, de ott meg az ékezetekkel vannak problémáim, de ez elvileg megoldható.

0
0

-------------------------------
http://www.realdream.hu

Pasqualle képe

nem ertem a valasztasod, az ubercart egesz jol le van forditva..
http://l10n.privnet.biz

0
0
szikar képe

Fejlesztés alatt van még erőteljesen. A kiegészítő moduloknak is készítik a 6-os verzióját, de még közel sincs kész egyik sem. Az ubercart oldalán rákeresve a drupal 6 verzióra egész sok fórum témát dob fel, rengeteg információval az új verzióról.

0
0