Összes Node egy térképen

ake képe

Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy drupal 7 alatt hogyan tudnám megoldani azt, hogy a node beküldésekor megadott címmel a tartalom megjelenjen egy összesített térképen is és az adott node-ban is legyen egy térkép a megadott címnél.

Ezt drupal6 alatt egy Gmap+Location kombóval simán meglehet csinálni, de drupal7nél már nem igazán megy. Tud valaki valamit ajánlani? Nagyon szépen köszönöm!! :)

Drupal verzió: 
Fórum: 
Sk8erPeter képe

Bár a tiédhez hasonló feladatot nem oldottam még meg vele, de szerintem mindenképp adj egy esélyt a Get Locations modulnak, nagyon jónak tűnik, itt nagyon röviden írtam róla:
- nagyon aktív fejlesztés alatt áll
- úgy tűnik, kiváltja a Gmap modult, ahhoz hasonlóan együttműködik a Locations modullal, de anélkül is funkcionál térképek megjelenítésére
- rengeteg beállítási lehetősége van, úgy tűnik, a legapróbb részletekig testreszabható
- a Google Maps JavaScript API Version 3-at használja (nem a korábbit)
- nagyon komoly Views-támogatottság
- stb.

Több most hirtelen nem jut eszembe, de biztos van még olyan szempont, amit nem említettem meg.
Markereket, amik a projekt oldalán fel vannak tüntetve tömörített állományokban (pl. getlocations-markers.tar.gz), ne felejtsd el letölteni és felrakni, különben nem működik!

0
0
Sk8erPeter képe

Az OpenLayers modult csakiistvan itt korábban nagyon ajánlotta:

Térképen megjelölés!

1
0
ake képe

Nagyon szépen köszönöm mindkettőtöknek a segítséget!

Először a "Get Locations" modullal próbálkozom. Csak lenne egy problémám, hogy a Google Maps JavaScript API Version 3 használatához ("Pricing • Courtesy limit: 25,000 queries/day") 25000 napi letöltés szükséges, ami nem valószínű, hogy a tesztelés alatt álló oldalon megoldható. :S

Ebben tud valaki segíteni? :)

0
0
szantog képe

Ez azt jelenti, hogy 25k napi letöltésig ingyenes

3
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.

ake képe

Akkor félreértelmeztem :S Nagyon szépen köszönöm!! :)

0
0