Érdekes viselkedés költöztetés után.

dyra képe

Jó estét minden fórumozónak! Egy érdekes dologba szaladtam bele, és nem találok rá magyarázatot 2 nap után sem pedig megannyi angol és magyar drupál fórumot megolvastam.

Van egy oldal amit jómagam szerkesztek. (http://kicsik.szamitastechnika-eger.hu/) Ez az oldal eddig egy teljesen külön álló aldomain volt de a hétvégén úgy döntöttem, hogy a fö domainre és az aldomainra és majd ahogy időm engedi a többi Drupálos oldalamat is egy Drupál -ból szolgálom ki "Multisitolok".

Na nem szövegelek lényeg a lényeg ezt szépen megcsináltam. Tehát gond nélkül átköltöztettem az oldalt a Multisite -ba. A tábláknak adtam egy prefix előtagot és a fő oldallal egy adatbázisba természetesen külön prefix -el helyzetem el egyenlőre ezt a 2 domaint. Beállítottam a fájlrendszert és úgy gondolom mindent ami ide vág.

Az oldal szépen működik nincs probléma. Egy dolgot leszámítva. Az oldalon belül vannak az

azonosítatlan felhasználók
azonosított felhasználók
és van egy saját user csoportom is (kicsik)

Az oldalon van egy képgaléria. Ami az azonosított és az azonosítatlan felhasználóknak és az admin user -nek is tökéletesen működik.

De az egyedi user csoportba lévő felhasználók minden képet duplikálva látnak és a galéria is 2x annyi képet ír ki nekik mint a többi csoportban lévő felhasználóknak.

A Views -nél beállítottam, hogy ne jelenjen meg egy elem 2x viszont a galériában így is kiírásra azt látni, hogy 2x annyi kép van. Persze a galériába belépve csak annyi képet látunk amennyi valójában van.

Sajnos nem tudok rájönni mi a hiba, annál is inkább mert ha létrehozok egy másik csoportot ugyanolyan jogokkal akkor neki is szépen működik. Csak ennél az egy csoportnál áll fen a hiba.

Becsatolok 2 képet azok beszédesebbek nálam :)

jó működés!
http://kicsik.szamitastechnika-eger.hu/sites/kicsik.szamitastechnika-ege...

rossz müködés
http://kicsik.szamitastechnika-eger.hu/sites/kicsik.szamitastechnika-ege...

Ez amolyan kis bosszantó hiba. Remélem valaki látott már hasonlót.

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Fórum: