A Cheppers junior PHP fejlesztőket keres februárban induló 3. Drupal 8 Akadémiájába.

resi képe

Ha szeretnél egy jó csapatban, tapasztalt fejlesztőktől tanulni, hosszú távon is piacképes tudást szerezni, és nem utolsósorban fizetést is kapni a képzés időtartama alatt is, akkor mi vagyunk a legjobb választás számodra.

A képzés nappali oktatásos formában, munkanapokon jellemzően délelőtt 9 órától délután 17 óráig tart.

Az első hetekben csoportos oktatás keretében elsajátítod a Drupal alapismereteket. A hatodik-nyolcadik hetet követően egy egynapos, önálló vizsgafeladatot kell megoldanod, melynek sikeres teljesítését követően komplexebb kihívások megoldására készítünk fel.

A program résztvevői a Drupal ismereteken kívül megtanulják a saját fejlesztőkörnyezet kialakítását, a fejlesztő eszközök használatát, programozási praktikákat, gyakorlatot szereznek a csapatmunkában, és anyanyelvi angol tanár segítségével tökéletesítik nyelvtudásukat.

A képzéshez a Cheppers biztosítja a szükséges informatikai eszközöket.
További információkat a weboldalunkon találsz: https://cheppers.com/hu/drupal-akademia

A következő tanfolyam indulási időpontja: 2019. február 4.

Munka jellege: 
Nem távmunka
Munkavégzés helye: 
Cheppers iroda - 1137 Budapest, Szent István körút 22.
Idő igénybevétel: 
Teljes munkaidős
Elvárások: 

A képzésre olyan junior PHP fejlesztőket várunk, akik szeretnének igényes weboldalakat, webes szolgáltatásokat készíteni a legkorszerűbb technológiákkal.
Fontos, hogy legyen legalább egy-két éves PHP programozói tapasztalatod és aktívan beszélj/írj/olvass angolul legalább középfokú szinten. A programozás megtanítása az alapoktól nem célja a programnak.

Amit a kiíró nyújt: 

Határozott idejű, két éves munkaszerződéssel kezdheted el a programot. Ebből az első 4-6 hónap elméleti és gyakorlati képzéssel telik, ezt követően senior kollégák támogatása mellett ügyfeleink projektjein kezdesz majd dolgozni. Fizetést kapsz az első naptól, és minden tekintetben a Cheppers teljes jogú munkatársa leszel.

Jelentkezés határideje: 
2019. 01. 15
Szükséges tapasztalat szintje: 
kezdő
Szervezet megnevezése: 
Cheppers Zrt.
Kapcsolattartó neve: 
Marián Dávid