Senior Drupal programozó munkatársat keresünk

thamas képe

Fontos számunkra, hogy a nálunk dolgozók örömüket leljék abban, amit csinálnak. A projektek sikerét a pénzügyi eredményességen túl az ügyfél és a munkatársak elégedettségén mérjük.

A munkakörnyezetünk és eszközparkunk (hardver és szoftver) kialakításában és fenntartásában elsődleges szempontunk, hogy hatékonyan és örömmel lehessen a feladatokat ellátni.

Kiemelten figyelünk arra, hogy jó minőségű, újrafelhasználható és karbantartható kódot írjunk. Munkafolyamatainkat, eljárásainkat folyamatosan fejlesztjük. Kéthetes sprintekben dolgozunk, ezek végén egyeztetjük a tapasztalatainkat és szükség esetén változtatunk.

Értékorientált cégként csak olyan projektekkel foglalkozunk, melyek sikerében mi magunk is hinni tudunk. Ügyfeleink között külföldi és hazai nagyvállalatok, társadalmi szervezetek és intézmények, KKV-k egyaránt találhatóak, amikkel – többnyire – hosszútávú együttműködés, partneri kapcsolat alakult ki.

Integral Vision – We build trust with Drupal and flow appears
http://integralvision.hu

Munka jellege: 
Részben végezhető távmunkában
Munkavégzés helye: 
Budapesti irodánkban
Nyelvtudás: 
angol
Idő igénybevétel: 
Teljes munkaidős
Elvárások: 

Keressük azt a fejlesztőt, aki többéves tapasztalattal rendelkezik Drupal programozás (PHP fejlesztés) terén, részt vett már piaci termék/szolgáltatás fejlesztésében. Szakmai tájékozottság, szakmai angol nyelvtudás elvárt.

Előnyt jelent: 
  • Drupal contrib referencia
  • Symfony ismerete
  • agilis fejlesztésben való jártasság
  • egyszerűségre való törekvés
  • üzleti problémákra való nyitottság
  • tárgyalóképes angol nyelvtudás
Amit a kiíró nyújt: 

Nagyszabású magyar és külföldi projekteken való részvétel, versenyképes juttatási csomag. Egyéni szakmai fejlődési célok támogatása (céges képzési hozzájárulás), demokratikus légkör, testreszabott kihívások. Cég szinten tudatos törekvés az áramlatélményre.

Szükséges tapasztalat szintje: 
haladó
Buzzwords: 
alkalmazáskészítő
javascript
jQuery
közösségi funkciók (pl.: Facebook)
migrálás
modulfejlesztés
sebességoptimalizálás
Szervezet megnevezése: 
Integral Vision Kft
Kapcsolattartó neve: 
Szabó Anikó
Telefonszám: 
0036 1 261 9780