Drupalistát keresünk

Képes Viktor képe

Nem skatulyáznám be új kollégánkat vagy alvállalkozónkat néhány technológiát és elvárt skilleket felsoroló követelménysorba, mert jelenleg több területen bővülnénk: ha Drupallal dolgozol, dolgoztál vagy akár még csak dolgoznál; bármilyen szinten és bármely részterületen is érzed magad erősnek, akkor érdemes lehet megismernünk egymást és átbeszélni, hogyan és mely irányú tudásod, tapasztalatod tudjuk beilleszteni jelenlegi kis csapatunkba, és mi az, amit mi tudunk neked nyújtani. Mindenképpen hosszabb távban gondolkodunk, nem alkalmi munkatársat keresünk.

Legtöbb projektünk esetén a teljes tervezési, fejlesztési folyamatot mi végezzük, így a nálunk előforduló feladatok, melyek valamelyikében (vagy akár több részfeladatban) számítanánk rád:
Drupal keretrendszerre épülő honlapok, webáruházak és webes rendszerek felületének, működésének specifikálása, megtervezése; sitebuild/smink készítés; ehhez kapcsolódóan jQuery/JS varázslások; Drupal modul fejlesztés; SEO; tesztelés; tartalomfeltöltés; PM, ügyfél-kapcsolattartás.

A munkavégzés jellegében nyitottak vagyunk: teljes vagy és részmunkaidős beosztás, vagy bizonyos keretek közt akár alvállalkozói együttműködés.

Preferáljuk, ha legalább heti néhány alkalommal budapesti irodánkban dolgozol, vagy legalább “benézel" átbeszélni az aktuális feladatokat, de ha Budapesttől távol élsz és csak távmunka jöhet szóba, az sem akadály.

Versenyképes, a szakmai tapasztalatodtól függő díjazás.

Munka jellege: 
Távmunka
Nyelvtudás: 
magyar
Idő igénybevétel: 
Részmunkaidős
Szükséges tapasztalat szintje: 
kezdő
középhaladó
haladó
Buzzwords: 
javascript
jQuery
modulfejlesztés
oktatás
SEO
sminkmester
új weboldal
üzemeltetés
webmester
webáruház
Szervezet megnevezése: 
Macroweb
Kapcsolattartó neve: 
Képes Viktor