Megbízható Drupal 7 Fejlesztőt Keresünk

zolee1 képe

Sziasztok!

Drupal fejlesztésben járatos fejlesztő(ke)t keresek eseti project munkákra, de mindenképp hosszútávú együttműködés céljából. A felállás egyszerű: Én tartom a kapcsolatot az ügyféllel, és készítem a specifikációt. Te erre adsz egy ár/határidő ajánlatot, ezt továbbítom az ügyfélhez. Ha sikerült megegyezni kezdődhet a fejlesztés. Fizetés kisebb projectek esetén az elkészült oldal átadása és sikeres tesztelése után, nagyobb project esetén pedig az egyes mérföldköveket sikeres tesztelése után. Főként Drupal alapú fejlesztések vannak, ezert elsősorban Drupal 7 fejlesztőt keresek, az csak hab a tortán, ha a máshoz is értesz.

Jelentkezés emailben a fagyal kukac gmail pont com címen, az alábbiak feltüntetésével:
- Pár szokásos alapadat: név, lakhely(város), életkor, végzettség, suli/munkahely, stb...
- Egy rövid bemutatkozás.
- Lista a Drupalos és egyéb szakértelemedről (Mellé írva 1-10 -ig, hogy melyikkel mennyi tapasztalatod van. 1 legalacsonyabb, 10 legmagasabb)
- drupal.org felhasználó neved
- Mihez értesz még a követelményeken túl?
- Heti hány órát tudsz nekem (velem) dolgozni?
- Néhány működő referencia munka.

Ezekre küldj választ Angolul:
- If you had to develop a picture slider with the following requirement: the images should be easily ordered / rearranged, and the slider to be generated by Views module.
-- How would you set up this slider, which module(s) would you choose, and how would you setup the Views (what kind of fields, etc.)?

-If you had to develop a vertical menu on a website, with one or two level of sub-menus, which would open to the right.
-- Which module(s) would you use to accomplish this, and what would be your approach?

- Fizetési igény: nettó Ft/óra fizetési igényre lennék kíváncsi. Itt sokszor olyan választ kapok, hogy "attól függ mit kell csinálni". Nyilván betonozni és kukoricát morzsolni nem kell :) Ha a fizetési igényed függ valamitől, akkor légyszi írd le hogy mit mennyiért csinálsz.

Munka jellege: 
Távmunka
Nyelvtudás: 
angol
Idő igénybevétel: 
Eseti, project jellegű
Elvárások: 

- Angol nyelvtudás (Nagyon sok esetben angol nyelvű specifikációból dolgozunk. Elég ha az írás és olvasás megy angolul, beszélni nem kell.)
- Drupal 7 szakértelem (Nem kell profi module fejlesztőnek lenned, de azért ne legyél kezdő Drupal-os sem. Lényeg, hogy az alapvető funkciók megvalósítása rutinfeladat legyen, az új dolgokat pedig gyorsan megtaláld/megtanuld.)
- PHP szakértelem (Ne csak Drupal-ban tudj mozogni. Ha esetleg bele kell nyúlni egy modulba, akkor ne okozzon problémát. Sőt inkább elvárás, hogy legalább már próbálgatás szinten belepiszkáltál egy-két modulba.)
- HTML5, CSS3, JavaScript (esősorban jQuerry) szakértelem
- Gyakorlat sitebuilding-ben. IE7-10, Firefox, Chrome, Safari, iOS Safari böngészőkben jól kell kinézniük az oldalaknak. IE7-ban nem kell tökéletesnek lennie, de legalább ne csússzon szét.)
- Megbízhatóság (Ezt az első helyre is írhattam volna, ugyanis ha ezzel a nemes tulajdonsággal nem rendelkezel, sajnos nem tudunk együtt dolgozni még akkor sem, ha te vagy a földkerekség legjobb fejlesztője és ingyen dolgozol :) A legfontosabb, hogy a határidőket be kell tartanunk. Inkább mondj későbbi időpontot, de az tuti be legyen tartva.)
- Precízség, igényesség (Ezek azok a tulajdonságok, melyek nélkül szerény véleményem szerint senkiből nem lehet igazán jó fejlesztő. Fontos, hogy igényes legyél a munkádra. Jellemző legyen rád, hogy nem szeretsz kiadni a kezedből olyan munkát, amiről tudod, hogy később legszívesebben letagadnád, hogy te csináltad. Ha nem ismered ezt az érzést, akkor ne jelentkezz!)

Amit a kiíró nyújt: 

- Versenyképes fizetés
- Nemzetközi ügyfelek

Szükséges tapasztalat szintje: 
középhaladó
Buzzwords: 
javascript
jQuery
modulfejlesztés
sminkmester
új weboldal
Szervezet megnevezése: 
Active Media
Kapcsolattartó neve: 
Fagyal Zoltán