Drupalistát keresünk

csg képe

Fejlesztő csapatunkat szeretnénk tovább bővíteni tapasztalt munkatársakkal. Ha munkahelyet keresel, vagy váltáson gondolkozol, mindenképpen keress meg minket is, és mondd el, mi lenne az, amiért hozzánk jönnél dolgozni!

Munka jellege: 
Nem távmunka
Munkavégzés helye: 
Budapest
Idő igénybevétel: 
Teljes munkaidős
Elvárások: 

Legyél igényes a munkádra, és akarj folyamatosan fejlődni.

Előnyt jelent: 

Aktív részvétel a közösségben, impresszív drupal.org profil, komoly szakértelem valamilyen kapcsolódó területen, profi angol nyelvtudás.

Amit a kiíró nyújt: 

* Érdekes projekteken dolgozunk, korrekt megrendelőknek, csak Drupallal. Szinte kizárólag külföldre doglozunk, a kevés magyar ügyfelünk mind nagy nevű referencia. A weboldalak készítése mellett Drupal alapú termékek fejlesztésével is foglalkozunk, és fejlesztéseinket igyekszünk visszaosztani a közösségnek.
* A fizetések nálunk valóban versenyképesek, és mindig pontosan érkeznek.
* Rendszeresen tartunk belső képzéseket, ahol megosztjuk egymással a tudásunkat, így gyorsabban fejlődünk. A szaktudásunk mellett folyamatosan próbáljuk az eszközeinket és a módszereinket is fejleszteni.
* Van egy 100nm feletti irodánk Budapest belvárosában, saját bútorokkal, tetőterasszal, hogy igényes körülmények között dolgozhassunk.
* Részt veszünk a közösségi eseményeken. Tavaly ott voltunk Hollandiában a Drupal Jam-en, Münchenben a DrupalCon-on, Keszthelyen a Drupal táborban, és Budapesten támogatóként a Drupal Hétvégén. Idei terveink között a hazai rendezvények mellett szerepel a dublini Drupal Dev Days, a prágai DrupalCon, és a BADCamp az USA-ban.
* A céges kultúránk nincs betokosodva, az új emberek alakíthatnak rajta, és a belső folyamatainkat, illetve a munkamódszereinket illetően is nyitottak vagyunk a változtatásokra, hogy még jobbak lehessünk.

Szükséges tapasztalat szintje: 
középhaladó
haladó
Buzzwords: 
modulfejlesztés
sminkmester
Szervezet megnevezése: 
Cheppers
Kapcsolattartó neve: 
Csonka Gergely
Telefonszám: 
+36 70 3177 829