Advanced Forum - Hozzászólások sorrendje

fusionerno képe

Kedves Fórumozók!

Egyszerű kérdésem lenne, de nem biztos, hogy van rá egyszerű megoldás: Az Advanced Forum modult használom, szerintem a szolgáltatásai megfelelőek, de a felhasználók igénylik a fordított, azaz az időrendben csökkenő sorrendet. Van erre megoldás?

Előre is köszönöm!

fusionerno képe

Köszönöm a segítséget! Működnek, csak az a baj, hogy így a sorszámozás nem stimmel. Mindig a legújabb bejegyzés lesz a #2.

0
0
Közszolga képe

Ugyanez a tapasztalatom, eddig én is a Comment Goodnesst használtam, de most, hogy az Advanced Forum modult telepítettem, azzal nem működik jól együtt. És most megnéztem, a Comment Sort Created modul sem. A harmadikat nem próbáltam, mert dev fázisban van.
Az a hiba, hogy az Advanced Forum kiírja, hogy a hozzászólásoddal melyik hozzászólásra reagáltál. Amikor ezek a modulok megfordítják a sorrendet és a legfrissebbet teszik felülre, akkor A) a legfrissebb lesz a 2. hozzászólás B) a hivatkozás viszont az eredeti számra mutat, tehát nem azt mutatja, hogy a 3. hozzászólás a 2-ra reagál, hanem azt írja ki, hogy a 3. hozzászólás a 85-re válaszol.

0
0
Közszolga képe

Hosszas keresgélés után sem találtam erre megoldást, se a magyar, se az angol nyelvű forrásokban. Úgy látszik, nem az Advanced Forumnak találták ki a "newest first" sorrendet. (Pedig azért lenne rá igény szerintem, olyan kis oldalak is fordított sorrendet alkalmaznak, mint Index, Origo, Youtube, stb.)
Viszont, miután letettem az Advanced Forumról, találtam jópofa kis modulokat, amelyek egész jól fel tudják dobni a normál Drupal fórumot is.
Tehát:
Comment Goodness a fordított sorrendhez
Comment Easy Reply, vagy Ideal Comments az összekapcsolódó hozzászólások követéséhez.
Biztosan van más is, hirtelen ennyit sikerült összekaparni, ha tudtok mást, írjatok.

Remélem tudtam segíteni a hozzám hasonló helyzetbe keveredőknek.

0
0
drgyz képe

akkor ezt a kódot illeszd a saját sminked comment.tpl.php-jébe:

  1. if ($comment->pid) {
  2. print(l(t('Previous comment'), url($GLOBALS['base_url'].'/comment/'.$elements['#comment']->pid, array('fragment' => 'comment-' . $comment->pid)), array('attributes' => array('title' => t('Previous comment')))));
  3. }

Ezt a topikod olvasd el: http://drupal.hu/forum/komment-reply-elozmenye/18947

0
0
Közszolga képe

Köszi a tippet, megpróbálom, de mivel totál nem értek a php-hez, meg tudnád mondani, milyen formátumban kell ezt beírni? A php kódban úgy látom, szoktak lenni ilyen vicces <?php jelek és más dolgok is, amit az Általad mutatott kódban nem látok.
És az mindegy, hogy hova írom, az elejére, vagy a végére akár?

Köszi előre is

0
0
Gabenvagyok képe

Üdv!

A beépített Drupal fórumot használom. A Comment goodnessel a hozzászólások sorrendjén kívül lehetne azt is meghatározni, hogy a válasz form a kommentek előtt jelenjen meg. Hiába állítom a "Comment form location" kapcsolót, nem történi semmi. Hogy tudnám ezt máshogy megoldani?

DG

0
0