Classfield

Bandito7 képe

Heló!
Azt szeretném kérdezni, hogy a classfield ads modulban meg lehet oldani azt, hogy alapértelmezetten 30 nap legyen a hirdetés lejárati ideje?
Sajna totál amatőr vagyok, de a classified.scheduled.inc fájlban találtam ilyet:
function _classified_scheduled_build_purge() {
$grace = _classified_get('grace');
$limit = REQUEST_TIME - $grace * 24 * 60 * 60;
Hiába állítom át nem változik semmi.
Tud valaki esetleg rá valami megoldást?
Sajnos alapértelmezetten 1 hét a lejárati idő.
Köszönöm

Bandito7 képe

Heló!
Látom, hogy nagy butaságot kérdeztem, mert nem válaszoltatok rá. Közben cck-val összeraktam egy hirdetési rendszert, már csak azt kellene megoldanom, hogy egy alapértelmezett időn kívül törlődjenek az üzenetek. Próbálgattam a sheduler, node limit, és még 1-2 hasonló modult, de egyikkel sem tudtam elérni, hogy törlődjenek. Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan tudnám megoldani az időzítést? Nem vagyok programozó, csak kb 2. hete ismerkedek a drupallal. Ja és még a kategorizálással van egy kis gondom. Tudtok nekem segíteni?

0
0
Balogh Zoltán képe

Nem kérdeztél butaságot, csak úgy fogalmaztad meg a kérdést, hogy érdemben senki nem tudott Neked válaszolni X időn belül. Mondjuk úgy, nem érzett rá késztetést. Időzítési dolgokat a hook_cron() kezelésével tudsz megoldani nagy általánosságban, csak a továbbiakhoz olyan kérdés is kell, amire konkrét választ lehet adni. Szóval hidd el, tudunk Neked segíteni (kódrészlet, példa, a kérdéses hibához webcím), de nagy általánosságokban sajnos nem nagyon, mert nem látunk a fejedbe, nem látjuk a gépedet, a gondolataidat, a problémádat.

2
0
aboros képe

http://drupal.org/project/ed_classified
akárhogyis, biztos, hogy nem a modul kódban kell ezt átírni. a linkelt modulnak már a képernyőképén is látom megjelölve a lejárat mezőt.

1
0

-
clear: both;

Bandito7 képe

Heló!
Tehát nem ott kell átírni, de mégis akkor hol? :(

0
0
aboros képe

de drupalban, drupal modulokban olyan nincs, hogy valaminek az a megoldása, hogy át kell írni a kódban. ilyen soha nem fordul elő.

úgy nézem elég sok dokumentáció is van, a handbookba is van több oldal is a modulról (persze még mindig nem linkeltél egy modult se, úgyhogy csak tippelek, hogy arról van szó, amit én linkeltem)

"- Browse to http://[your site url]/admin/settings/classified
- You can now define the various settings, including Ad lifetime for each of the
categories you defined previously. Any category without an explicit lifetime
defined inherits the lifetime of its parent category."

ez pl a README.txt -ben van. de emleget ilyesmit az INSTALL.txt is. a handbookba meg mintha láttam volna, hogy scheduler vagy node expire modullal is vannak valami trükkök.

0
0

-
clear: both;

Bandito7 képe

Heló!
Bocs, hogy nem linkeltem, de igen az a modul az. Sajna csak a google fordítóval tudok angolozni, mert nem tudok angolul, illetve még nem. Így elég nehéz a dolog. A node expiret nem tudtam igazából használni, a shedulerben pedig ugyanúgy megadhatja a felhasználó a lejárati időt, mint a classfield modulban. De én azt szeretném, hogy én adjam meg pl.: fix 30 nap. Majd küzdök vele még egy kicsit. Találtam egy modult, az a neve, hogy Auto Expire, feltételezem, hogy ezt lehetne valami ilyesmire használni, de sajna csak drupal 6-ra van, nekem meg már a 7 fent van. Azért köszönöm a segítséget!!!
Közdök még a dologgal egy kicsit.

1
0
Phoere képe

Én is 6-osnál használom. A Jogosultságokban sajnos azt nem tudod szabályozni, hogy a lejárati időt tudja-e állítani a user.

Az alapértelmezett lejárati időt a Webhelybeállítás/Hirdetések menüben tudod megadni.

Viszont CSS-ben találhatsz rá megoldást, bár nyilván nem ez lenne az igazi: a lejárati idő beállítását tartalmazó div-hez beállítasz display: none értéket.
Így nem jelenik meg a módosító rész.

0
0

Csökönyi Ferenc