Adatbázis telepítés hiba a 000webhost szolgáltatónál

abogdan képe

Jó napot!
Telepítem a Drupalt, ésamikor elértem az adatbázis beállításhoz, kiír egy hibaüzenetet, de nem értem miért, mert mindent jól írtam, de a telepítő nem elérni az adatbázisomat. Mi a teendő? Mit kell ki javítanom?
előre is köszönöm, abogdan

csatolmányként megtalálható a hibaüzenet.

CsatolmányMéret
Kép ikon drupal-hiba.JPG73.81 KB
vajdasági képe

Az adatbazist elozoleg mar letrehoztad?

0
0
Bandito7 képe

Sziasztok!
Én is ugyanezzel a problémával küzdök a 000webhostnál, már napok óta próbálok telepíteni. Egyik verziójú drupalt sem tudtam feltenni.Létrehoztam előzőleg az adatbázist, megvan a default.settings.php és a settings.php fájl is, írhatóak, kikapcsoltam a honlap analízist is. Egyszerűen nem értem, hogy miért nem megy fel. Localhost helyett mysql13.000webhost.com-ra állítottam.
Íme a hibaüzenet:
Nem lehet csatlakozni az adatbáziskiszolgálóhoz. A hibaüzenet: SQLSTATE[28000] [1045] Access denied for user '7535229_*****'@'10.1.1.39' (using password: YES).
Legyetek szívesek segíteni.
Köszönöm

0
0
dj képe

ne változtasd meg, ritka holló az a szolgáltató aki nem csak localhost-ról engedi a csatlakozást db szerverre.

0
0

Üdv!
Dudás József

Bandito7 képe

Köszi, de sajnos így sem működik. Valakinek van még valami ötlete? Mert nekem, már nincs. :(

0
0
Nagy Gusztáv képe

Egy ilyen szerver nevet nem talál ki magától az ember. Én azt gondolom, hogy a szolgáltató adta meg neki ezt a szerver nevet, azért ezzel próbálkozik.

0
0

Nagy Gusztáv

Nagy Gusztáv képe

Mivel nem látjuk, milyen infót kaptál a szolgáltatótól, és nem látjuk, mit csináltál konkrétan, hogyan tudnánk segíteni?

0
0

Nagy Gusztáv

Bandito7 képe

Közben nagy nehezen rájöttem a megoldásra! Az volt a probléma, hogy amikor az sql adatbázist létrehoztam, akkor annak ugyanazt a jelszót adtam, mint az accountom belépő jelszava, és ezért nem engedett be az adatbázisba. Ennyire egyszerű, de rájönni meg napok. Azért kösz mindenkinek az értékes hozzászólásokat.
Üdv

0
0
dj képe

mit kellett megadni?

0
0

Üdv!
Dudás József

Bandito7 képe

Mindegy, csak a tárhely belépő jelszó, valamint az sql jelszó ne legyen ugyanaz. Vagy talán az nem tetszett neki, hogy ékezetes betűt használtam az sql jelszónál.

Még egy kérdésem lenne.
Feltelepítettem a drupalt, és egy tök jó themet, de a title szöveg, vagyis az oldal neve szöveg nekem nem jó helyen van. Az lenne a kérdésem, hogy melyik fájlban tárolódik az a beállítás, ami meghatározza pixelben a title szöveg elhelyezkedését?
Bocs, de teljesen amatőr vagyok.

0
0
Nagy Gusztáv képe

Itt az a szokás, hogy minden új kérdést új témaként küldünk be. Kérlek te is ezt tedd.

Egyébként a sminkelés alapjait - pl. a könyvem alapján - kellene megismerned.

1
0

Nagy Gusztáv

abogdan képe

Nekem is ez volt a hibám (mondjuk te valahogy jobban megfogalmaztad). Más a jelszó, de így sem működik, és még mindig ugyan az a hibaüzenet (amúgy nekem is a 000webhost a szolgáltatóm.)

0
0