Video stream kérdés

pixelharcos képe

Görcsölök már vagy fél napja egy kérdésen. De magamtól még nem jöttem rá úgyhogy feltenném nektek is. Lényegében van egy csokor video stream-m és ezeket szeretném megjeleníteni egy oldalon. Olvasgattam a fórumot itt ott a flowplayert emlegették. És hogy kell hozzá valami SFW tools ezt instalálnom kéne majd librariba a flowot. Bökkenő csak annyi, hogy SFW tools durpal 6 ra van csak legalábbis keresési eredményeim szerint… De letöltöttem magában a flowplayert akarom mondani flowplayer api-t szépen a moduls mappába és fel is ismerte a rendszer. Beálltásoknál testre is lehet szabni ez mind szép is jó.
De nem jövök rá hogyan adhatnám egy oldalhoz is majd hogyan konfiguráljam, hogy azt az rmtp-t sugározza. Plusz egy JW playert is leszedtem mely elviekben képes lenne szintén sugározni de itt sincs ötletem hogyan tehetem be egy oldalba a lejátszót. tehát a kérdésem egyik vagy másik modult miként lehet megjeleníteni egy egy oldalban. + kérdésként még feltenném, hogy nincs e valami weboldal ahova be regizek egy űrlap segítségével megadom a streamet majd egyszerűen beágyazom az oldalba. Végülis bármelyik lehetőség szoba jöhet.

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
aboros képe

nagy segítség lenne a segítésben ha láthatnék egy ilyen példa sztrimt. általában az ilyen stream oldalak eleve adnak minden streamhez egy embed izét.

0
0

-
clear: both;

pixelharcos képe

Ez itt speciel az RTL klub streamje példának; rtmp://78.47.136.52/stream2
Flowplayerel közvetítik egy joomla motorú oldalon. Tehát a flow alkalma lenne ha tudnám miként kell használni:D

0
0
szt képe

Pont ilyet még nem csináltam de a Flowplayer leírás és a project page alapján biztos össze lehet dobni.

0
0