Theme Wizard - view modul

vikicica22 képe

Theme Wizard - view modul - al kapcsolatban pontosan letudnád, írni, valaki nekem hogy mit hogyan kell csinálni? Nekem ezt generálta innét tovább hogyan kell? Mit hova kell pakolni pontosan?

views-list-vikicica.css
views-list-vikicica.tpl.php
templates.php

Fórum: 
Illyés Edit képe

A views-... nevű fájlokat létrehozod a sminkmappában, bemásolod a generált kódot. Megnézed, hogy van-e a sminkmappában template.php fájl, ha nincs, létrehozod, bemásolod a kódot; ha van ilyen nevű fájlod, akkor a kódot a végére illeszted.

Természetesen az egészre csak akkor van szükséged, ha módosítani szeretnéd a nézeteid HTML kódját, egyébként elég csak a CSS fájlban leírni a megjelenést.

0
0
vikicica22 képe

köszike működik :)

0
0
kdd képe

Helló!

Generáltam kódokat, betettem a helyükre. Tujképpen működik, de alig. Olyan nézetem van, amiben a nodeok címe, szerzője, beküldési ideje, a taxonómia-címkék és a csatolt kép szerepel. Ezek közül csak a beküldési időt tudtam először módosítani az új css fileommal, aztán a címet úgy állítottam be hogy ne legyen link, akkor már azt is tudtam módosítani.
A nézet css filejában csináltam a:link és a:hover részeket, hogy a szerző nevét és a címkéket-amik linkek-tudjam módosítani, de ez nem működött.
Akkor csak azokat az elemeket tudom módosítani amik generálódtak? Mert az nem túl sok... Pl. hogyan tüntessem el a felsorolás-jeleket, hogyan illesszek be sorokat a lista elemei közé? (Nem a mezők, hanem a feklsorolt nodeok közé)
És azok a mezők, amik linkek, azokat nem is tudom it kezelni?
A style.css-ből is tudom irányítani az adott nézetet, de akkor az egész oldal kinézete változik.

Jótanácsokat szívesen várom!

0
0
kdd képe

És amúgy Theme Wizardon kívül más módja nincs a nézetek sminkelésének?

0
0
kdd képe

Közben egész jól belejöttem, az oldal generálódott html-kódjából kinyomoztam, milyen class-okra vannak hivatkozások.
Azt viszont még mindig nem tudom, hogy lehetne kis szüneteket beiktatni a nodeok felsorolása közé. Csináltam a style.css-ben egy .body_argumentum li {...} részt, amiben margin:bottom-mal, em-mel is próbálkoztam, de nem működött. És ez azért sem lenne jó, mert minden listát módosít az oldalon, így a menüket is.
Tudtok segíteni?

0
0
pp képe

indíts új témát az új témának!

lécci-lécci-lécci!

pp

0
0