taxonomira hivatkozásnál hiba

wildface86 képe

A tartalomtipusoknál létrehoztam egy group filedet, amely egy ugynevezett névjegyként szolgál, itt találhatóak taxonomia szotárakra hivatkozó mezők. Az a gond hogy valamelyik müködik(vagyis ez nem gond :) ) de valamelyik nem és a következö hibaüzeneteket kapom:

Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/linkstart/linkstart.net.ua/karpatinfo/modules/views/includes/handlers.inc on line 807.

Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/linkstart/linkstart.net.ua/karpatinfo/includes/common.inc on line 1597.

Drupal verzió: 
aboros képe

tehát ha jól értem, javíts ki ha tévedek, van egy tartalom típusod, amiben vannak content taxonomy -val hozzáadott mezők. ebből a típusból állítasz össze egy nézetet, de a nézet megjelenítése a fenti hibaüzeneteket dobja. így van?
milyen beállításai vannak a nézetnek?
és a content taxonomy mezőknek?
mindegyik mezőben van érték?

meg tudod mutatni valahol élőben ezt?

0
0

-
clear: both;

wildface86 képe

ne ijjedj meg a nyelvtöl :). Itt a link http://www.linkstart.net.ua/karpatinfo/%D0%91%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%B3%D0.... A lap alja felé találsz maj egy táblázatszerü dolgot és ott a город szóra ha rákattintasz akkor meglátod a hibaüzenetet. viszont itt http://www.linkstart.net.ua/karpatinfo/node/561 ha rákatt a эклелтика szóra akkor látod minek kell történnie

0
0