Taxonómia nem szerkeszthető

balazsgabi képe

Üdv Mindenkinek,

Egy új oldalon létrehoztam egy tax szótárt, meghatároztam mely tartalomtípusnál használja, kifejezéseket adtam hozzá. Majd mikor az első tartalmat betoltam észrevettem, hogy a beviteli formon nincs a taxonomy felületi elem. Visszaléptem a szótárszerkesztésre és ott csak a címet és leírás beviteli mezőt látom, azaz nincs ahol tartalomtípusokkal köthetném össze. Töröltem, és ha új szótár(aka)t viszzek fel már meg sem jelenik. A moduloknál kikapcsoltam, gyorstárat töröltem majd újra bekapcsoltam a Taxonomy-t és a probléma továbbra is fenn áll. Előre is köszönöm az iránymutatást!

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
szantog képe

"meghatároztam mely tartalomtípusnál használja"

Most lehet, zőccséget mondok, de én emberemlékezet óta nem láttam ilyet, hogy a taxonomy_vocabulary entitynél kell ezt tekergetni.

D7-en úgy kötsz szótárat tartalomtípushoz, hogy a tartalomtípusnál hozzáadsz egy Term Reference (vagy Entity Reference) típusú fieldet, és azon állítod be, hogy melyik szótár(ak)at akarod használni a meződben.

0
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.

balazsgabi képe

szia,

7esben még nem használtam taxonomy-t de esküszöm ma reggel ott volt ugyanúgy mint a D6-ban. Előtte nem tudom hogyan működött, akkor még nem ismertük egymást, mármint a Drupal és én :)

D7-en úgy kötsz szótárat tartalomtípushoz, hogy a tartalomtípusnál hozzáadsz egy Term Reference (vagy Entity Reference) típusú fieldet,

köszönöm! mától így használom

ui: megpróbálom egy tagnapi mentésből emulálni a reggeli állapotot, ha sikerül küldök screenshotot arról, hogy a D7ben is láttam ilyent ma reggel (vagy álmodtam, de ez kiderül)

0
0