Tag, cimke kezelő modul sorrend meghatározással

kisvukk70 képe

Kedves Drupal Szakértők!

Lehet nem ide kellett volna írni, de egy olyan modult keresek, ami a cikkekhez rendelt cimkéket úgy kezeli, hogy az adott cimkéhez tartozó cikkek listázásakor az is megadható, hogy az adott cikk hanyadik helyen legyen a listában.

Tehát ha létrehozok egy cikket és megadom hozzá a cimkéket, a cimkékhez egy sorszámot is lehet rendelni, ami majd az adott cikk sorszáma lesz a cimkéhez rendelt cikkek listázásakor.

Létezik ilyen megoldás?

A lényeg, hogy egy cimkén belül lehessen hangsúlyozni, hogy az oda felvitt cikkek mennyire fontosak, tehát a cimkéken belül a rendezés elve ezáltal is meghatározható legyen - ne csak a cikk címe, létrehozás ideje szerint.

Drupalban egyáltalán nem vagyok járatos, más tartalomkezelőkben már találkoztam ilyen lehetőséggel, de azt nem tudom, hogy ott publikus modul volt-e vagy egyedi fejlesztés.

Köszi minden infót előre is!

drifter képe

kisvukk70 képe

Köszönöm a tippet!

Ami a funkciót illeti, nagyjából jó lehet. Végeredményben rendezhetem vele a cikkeket.

Igaz, amit én kerestem eddig (és keresek tovább) az nem a listában enged rendezni, hanem a cikk rögzítésekor tartalmaz egy olyan részt, ahol a kulcsszó (tag) megadásakor adhatom meg a helyezést az adott kulcsszón belül.
Wordpressnél adatbeviteli felületén láttam ilyet, de a modult ott sem találtam (még) meg, lehet az a megoldás egyedi készítés.

De köszi, a célnak megfelel!

0
0