Több probléma

BPeter képe

Sziasztok!

Új Drupal felhasználó lennék, kb 1 honapja ismerkedem a rendszerrel. Összegyült több problémám, remélem nem gond ha egyszerre jelenitem meg őket.
Az első az Upload modullal van, hibaüzenetet ir ha egy tartalmat készitek és filet szeretnék csatolni. A feltöltés kezdetén ezt a hibaüzenetet irja: "0 állapotkódú HTTP hiba következett be. /upload/js"
A másik gondom pedig a simpletest modul telepitésével van. Telepitéskor erre hivja fel a figyelmem: "Apply the D6-core-simpletest.patch file to the Drupal 6 core" . Értem mit kellene csinálnom ha leforditom, csak nem tudom hogyan kell.
A harmadik problémám egy programmal van ami egy másik szerverről kap adatokat,műküdik is. Csináltam neki egy menü linket, de csak úgy működik ,ha közvetlenül megadom a linkjét a szerveren, ime: "http://www.alfaamoreracing.hu/sites/liveview/live_view.php?da[id]=1". Ilyenkor egy új lapon nyilik meg,én pedig azt szeretném ha egy tartalomba tudnám beilleszteni,mert igy nagyon elüt az oldaltól. Ez egy Web/Flash program ,a flashon kivül több programmal és könyvtárszerkezettel. A flash node modul telepitettem.

Remélem nem okozok felfordulást, én sokat keresgéltem ezek a problémák után,és sokat szenvedtem velük, de nem jutottam megoldásra:(

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
aksza képe

Én se admin se moderátor se más egyéb nem vagyok, de ez valóban gond, hogy felhalmozod a kérdéseket. Röviden, tömören ez azért okoz gondot az adminoknak (is) mert így más majd nem találja meg a választ ha ugyanez lesz a kérdése. Ők elég nagy energiákat fordítanak erre, hogy ezek a kérdések rendszerezettek, újra kereshetőek legyenek, ezért fogják azt kérni, hogy új kérdés, új téma legyen.

0
0
BPeter képe

, vettem. Akkor szétszedem

0
0
BPeter képe

Sziasztok! Új Drupal felhasználó lennék, kb 1 honapja ismerkedem a rendszerrel.
Az első az Upload modullal van, hibaüzenetet ir ha egy tartalmat készitek és filet szeretnék csatolni. A feltöltés kezdetén ezt a hibaüzenetet irja: "0 állapotkódú HTTP hiba következett be. /upload/js"
Remélem nem okozok felfordulást, én sokat keresgéltem a probléma után,és sokat szenvedtem vele, de nem jutottam megoldásra:(

0
0
aksza képe

Ha jók a szerver beállítások akkor ezzel a modullal nem szokott gond lenni (az alap modulok szinte hibátlanok mindig). Ingyenes szolgáltatóknál a beállítások (korlátozások) miatt esetleg lehetnek hibák. Nézd meg a webhely beállítás / fájlrendszer beállításokat, alapban azt hiszem nyilvános a letöltési mód, próbáld privátba tenni. A Fájlrendszer könyvtára és az Ideiglenes fájlok könyvtára beállítást elfogadta a rendszer, nem írja, hogy nincs ilyen könyvtár stb.? Ingyenes a szolgáltatód, vagy még localhoston próbálkozol?

0
0
BPeter képe

Nem ingyenes a szolgáltatóm, full fizetős. Kiprobáltam mindent a filerendszernél, de nem segitett. Egyébként minden jól működik az oldalon, kivéve ezt:(

0
0
Nagy Gusztáv képe

Néha egyes Firefox kiegészítők bezavarhatnak. Ha Firefox-ot használsz, érdemes kipróbálni a kiegészítők kikapcsolásával, vagy egy másik böngészővel. Ha kliens oldali hibáról van szók, akkor ezzel kiderülhet.

0
0

Nagy Gusztáv

BPeter képe

Gusztáv! Valóban ez volt a megoldás:) Én inkább Operát használok(tam) azzal volt a probléma. Az ie-ben és a firefoxban tökéletesen működik:)
Tanulmányozom a jegyzetet, rendkivül hasznos, és köszönöm hogy ilyen is elérhető :)

0
0
drgyz képe

Linkification plugin okozta a galibát.

0
0