Segítség webshop telepítésben

Solo72 képe

Sziasztok
Valaki aki ért a drupal telepítéséhez ill beállításához nem lenne hozzám olyan jó hogy a weblapomon bekonfigolna egy magyar nyelvű webshop-ot!
Előre is köszönöm a segítséget!

Nagy Gusztáv képe

Ugye nem arra gondolsz, hogy valaki néhány tucat munkaórát öljön ingyen a te weboldaladba? Amivel aztán te sok-sok pénzt fogsz keresni?

Azért teszem fel így ezt a kérdést, mert a megfogalmazásod azt sejteti, hogy szerinted ez egy csuklógyakorlat, amit 5 perc alatt lenyom neked egy "értő".

0
0

Nagy Gusztáv

Solo72 képe

Nem nem arra gondolok hogy valaki több tucat órát öljön bele az én weboldalamba ingyen, de nem is arra gondolok hogy valakinek több ezer forintokat kifizessek egy bekonfigurálásért azért jöttem ide erre a fórumra mert valami nagyon olcsót keresek, sajnos nincs kilátás arra hogy sok sok pénzt tudnék csinálni egy webshopal. Ki szeretném próbálni!
Ha lenne egy nagy ötletem akkor csináltatnék egy egyedi boltot.
Azért írtam fórumba hátha valaki segítene, ezzel szerintem nem kényszeritek senkit arra hogy ezt ingyen is tegye. Megkérdezik mi a munka, én elmondom mit szeretnék, ök meg megmondják menyiért csinálnák meg, és én meg majd eldöntöm hogy nekem meg ér e annyit.
Amúgy köszi a segítséget!

0
0
Petik képe

Nekem nyolc;)

0
0

Üdv. Peti

pp képe

"azért jöttem ide erre a fórumra mert valami nagyon olcsót keresek"

Olvasd el és értsd meg a szabad szoftver nem azt jelenti ingyen van:

http://www.gnu.hu/gnu-kialtvany.html

Ettől függetlenül én azt javaslom, hogy láss neki és tanuld meg hogyan kell csinálni, hisz nem olyan nehéz. Nemrég Márk tartott egy előadást erről. Ha nem teszel bele semmit vagy csak nagyon keveset kevés is lesz belőle. A semmit hiába szorzod meg ezerrel mindig semmi marad. Amid van azt kell belefektetned. (jelenleg pénz híján időt és energiát.) Pár ezer forintból, belefektetett munka nélkül nem lehet milliókat csinálni, vagyis lehet úgy hívják: szerencsejáték.
Tehát most borítékolom, hogy csalódni fogsz.

pp

0
0