Saját logo+fejléc

orbdrupal képe

Sziasztok!
Kezdő drupal-osként lenne egy olyan kérdésem, hogy elegánsan hogyan tudom megtenni azt, hogy a fejlécet, ahol a weboldal neve van vastagabra vegyem, képet szűrjak bele, esetleg bannert helyezzek oda.
Első felindulásból elővettem a témám forrását és fixen beleírtam, hogy tegyen a fejlécbe egy képet, de a bal oldali blokkok nem csúsztak lejjebb, hanem belelógtak a képbe?! Szerintem van ennek kultúrált megoldása is ... ugye van?)

Hojtsy Gábor képe

A legtöbb smink lehetővé teszi, hogy saját logót tölts fel, amit megjelenít, mint a webhely logója. Ezen kívül a smink forrását és CSS-sét is tudod módosítani. Ehhez érteni kell, hogy a smink hogyan épül fel, akkor nem rontod el a megjelenését. Kicsit jobban tanulmányozni kell, hogy miként épül fel a HTML, amit a smink generál.

0
0
orbdrupal képe

Köszönöm a választ. Gondoltam én, hogy így fog menni, csak eddig még mindent meg tudtam oldani a forrás módosítása nélkül...de egyszer mindennek el kell jönni.

0
0
Hojtsy Gábor képe

Ha csak CSS változtatást akarsz, akkor létre tudsz hozni egy új sminket csak CSS fájl segítségével is. Lásd, hogy a beépített Marvin nevű smink hogyan készült.

0
0
Szergio képe

Ha saját logót szeretnék feltölteni, akkor a következő hibaüzenetet kapom:

warning: chmod() has been disabled for security reasons in /ftpd/incoming/hhrf/ofm/includes/file.inc on line 381.

Mivel eléggé láma vagyok ... mit kellene tennem, hogy működjön?

(nézegettem a file.inc-et, de nem mertem nagyon belepiszkálni ...)

0
0