regisztráció ill. bejelentkezés

SIR VAMI képe

Sziasztok!
Volt a minap egy csúnya balesetem, mivel félig saját hibám miatt egy vírus törölte a honlapom, ami egy felhasználónak adta ki magát. Az lenne a kérdés, hogy ezen robotok kiszűrése végett lehet-e a bejelentkezéshez és a reg-hez captcha-t vhogy berakni? Mert igaz nem tudná teljesen kiszűrni a robotokat, de mégis vmi védelmet nyújtana a honlap számára.

Drupal verzió: 
Fórum: 
Nagy Gusztáv képe

Pont egy ilyen nevű modult is találhatnál, ha keresnél.

https://www.google.hu/search?q=drupal+captcha

1
0

Nagy Gusztáv

SIR VAMI képe

Köszi, lehet, hogy megtalálta volna, de kicsit enyhénszólva elszállt az agyam, mikor tegnap 1,5 havi munkás szőröstül-bőröstül megsemmisült, pont 3 nappal a biztonsági mentés megcsinálása előtt

0
0
szantog képe

ha egy magát mezei drupal usernek kiadó vírus tudta törölni a honlapot ott azért komoly biztonsági gondok vannak, amin a captcha tuti nem segít. Ha meg nem magát mezei drupal usernek kiadó vírus törölte a honlapot, azon meg azért nem segít a captcha. A captcha jó, de a problémádat kb annyira oldja meg, mintha egy nyitott pénzzel teli bőröndöt hagynál a blaha közepén rajta egy felirattal, hogy lécci ne vidd el.

1
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.