Node oldalra, belső lapozó

burney képe

Sziasztok!

Egy adott tartalomtípusba tartozó node-okba szeretnék egy belső lapozót tenni. Ezek a node-ok egy views-al elkészített gyűjtőoldalon is megtalálhatóak, draggableviews-al felállított sorrendben.

A kérdésem, hogy valahogy lehet-e view-al egy olyan blokkot előállítani (a régiót már létrehoztam és a node.tpl.php-nak átadtam) ami megadja a draggableviews-al beállított sorrendben az adott node utáni és előtti node-okat.

Ha esetleg ez lehetetlen, akkor milyen irányba induljak?

Előre is köszönöm!

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Illyés Edit képe

Nekem nem teljesen világos, mit szeretnél. Ha túl hosszú a szöveg, és szeretnéd több lapra széttördelni, akkor Pagination. Ha szeretnél a node-okra egy előző-következő lapozót, akkor beteheted őket könyvbe (alapcsomag Book modul), vagy Flippy, vagy Custom Pagers.

1
0
burney képe

Igazából arra gondoltam, hogy egy sort szerint (draggable views-al felállított) van egy gyűjtőoldalam, ahol ki vannak listázva a node-ok, ha rákattintok akkor értelemszerűen a node page oldalára kerülők.
Ha meg szeretném nézni a következőt, akkor vissza kell mennem a gyűjtőoldalra és kiválasztani a következőt.

Azt szeretném elérni, hogy legyen egy előző és egy következő linkem, amikre kattintva a főoldali rendezés szerint tudok haladni az éppen aktuálishoz viszonyított előzőre vagy következőre.

Köszi!

0
0
leonidasz képe

"Ha szeretnél a node-okra egy előző-következő lapozót, akkor beteheted őket könyvbe (alapcsomag Book modul), vagy Flippy, vagy Custom Pagers."

0
0