Nincsen a Drupalhoz analóg óra és naptár

izze képe

Nem értem miért kellett lezárni a topikot? Nem flame volt, csak egy egyszerű megállapítás, hogy a Joomlához rengeteg féle van. Ez tény kérdése. Ahhoz rengeteg van. Nem kellene a konkurenciára ennyire allergiásnak lenni! Nem méltó a Drupal közösséghez!

...és egyébként hagy tegyek a lapomra azt amihez kedvem van. Miért kell kioktatni róla, hogy nem is lenne érdemes? Az ember nem azért jön ide, hogy így bánjanak vele!

Tessék értelmesen és elfogulatlanul válaszolni, vagy nem kell válaszolni semmit sem!

Miután a modulokat készen és ajándékba kapjuk, valóban nincsen helye flamenak. Vagy írt valaki ilyet, vagy nem. Jelen esetben (még) nem. De ha nem hívjuk fel a figyelmet a hiányára, talán soha senki nem is fog írni, mert nem jut eszébe.

Ki lehet törölni ezt a beírást, de az nagy szégyen lenne a közösségre nézve...

- Inkább lezárom, mert ennek így semmi értelme -
Paal

Drupal verzió: 
Balogh Zoltán képe

Az analóg óra, az nem Drupal modul, hanem vagy JavaScript, vagy Flash, vagy akármilyen alkalmazás, amit el lehet helyzeni egy blokkban. Szóval valóban nincs analóg óra "modul", mert ez nem Drupal kérdése. Naptár modulból első közelítésben 52 darab van a d.org-on, és akkor még csak a calendar szóra kerestem a modulok között. A másik eredeti kérdésedre (névnap modul), meg kaptál választ, használj RSS csatornát, és rakd ki egy blokkba. Ennyi.

0
0
izze képe

Tudnál mutatni példákat? Érdekelne néhány szép kivitelű naptár, magyar névnapokkal. Érdekelne néhány szép és izgalmas kivitelű óra. Érdekelne olyan drupalos szájt, ahol van ilyen és működés közben láthatom.

(Egyábként az óra a nyitvatartási idő miatt fog kelleni. Miután csak akkor vesszük fel a telefont, tudnia érdemes a világ bármely tájáról telefonálónak, hogy nálunk éppen akkor hány óra van. Ehhez olyan óra kell, ami a magyar szerverről veszi az időt.)

0
0
sgabe képe

a Joomla pedig nem konkurencia

és engedd meg, hogy elfogultak legyünk a jól használható, áttekinthető, szemantikus, keresőbarát, szabványos webes megoldásokkal szemben, mert ez a közösség (ahogy a Drupal is) más értékeket képvisel, mint egy "analóg óra"...

ne vedd magadra, csak értsd miről írunk

0
0
izze képe

Pedig kértem, hogy elfogulatlanul és értelmesen! Nos aki írásba adja az elfogultságát az mifelénk nem áll értelmes ember hírében.

...és ez sem flame. Csak egyszerű ténymegállapítás...

Nem lehetne, hogy valóban csak olyan szóljon hozzá, aki vérdemben tud és akar is segíteni?

Megmondom őszintén tele vagyok ennek a fórumnak az öntelt, kioktató stílusú, arrogáns beíróival. Miért kell lerombolnia egy marék bunkó embernek a valóban segítőkész és kedves fórumtagok népes csoportjának méltán kiharcolt jó hírét? Az ilyen sgabe-féléknek, el kéne tünniük innen!

0
0
Paal képe

Most komolyan! Mit vársz 1 napos regisztrációval, hülye kérdéssel?

De hogy ne azt gondold, hogy itt csak bunkó tirpákok vannak:

Fogod magad, készítesz egy új blokkot. Beledobod ennek a analóg js órának a kódját (ja, gugli első találata), a beviteli formát full html-re állítod, mented, majd berakod a neked megfelelő régióba.

SEMMI köze a Drupal-hoz mellesleg, és némi gondolkodással Te is rájöhettél volna mondjuk egy hasonló megoldásra. Minden bizonnyal AZÉRT NINCS ilyen modul, mert senki nem tartotta annyira HASZNOSNAK, hogy írjon 1et.

A "szép" teljesen szubjektív. Lehet (szerintem) szép naptárat készíteni, de csak Te tudod, hogy Neked mi a "szép".

A névnapos dologra pedig már megadták a választ.

0
0

--
Palócz Paal Pál, a drupal.hu admin csoportjának tagja
Ajánlott olvasmány: Eric Steven Raymond - Hogyan kérdezzünk okosan