Modulokat keresek

Salieri képe

Sziasztok!

Ma telepítettem a drupalt a gépemre xamppal, és be kell hogy valljam nagyon tetszik. Szóval, hogy mégteljesebb legyen az oldalam szeretnék hozzá pár kiegészítő modult. Szeretnék egy egyszerű letöltő kezelő modult. Az nagyon király lenne ha egy olyas valami rendszert tudnék valahonnan szerezni mint a drupal.org-on is van. Szeretnék egy avataros cuccot is amit feltölthetnek a profiljuk szerkesztésében és a fórumoknál hozzászólások mellet jelenne meg, esetleg a hozzászólásoknál is. Az utolsó és szerintem legfontosabb dolog. Szeretnék egy szerkesztőt a cikkek írásához. Ne csak egy sima HTML szerkesztőbe írjam a dolgokat hanem lehessen táblázatot képet beszúrni, nomeg a szöveget szerkeszteni. Egy ugyan ilyen cucc jó lenne a fórum hozzászólásoknál is. Nagyon köszönöm előre is a segítségeteket. Remélem nem csinálok semmit rosszul.

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
gergely képe

avatar (kep a hozzaszolokhoz):
itt tudod engedelyezni legalul a kepek tamogatasat: http://example.com/admin/user/settings

letolto kezelo modul:
az upload modul kell neked, http://example.com/admin/build/modules itt tudod engedelyezni, majd a felhasznaloi jogosultsagokat se feledd beallitani.

szerkeszto ezer fele van, ajanlom ezt olvasasra.

egyebkent pedig ajanlott elolvasni a kezikonyvet itt a drupal.hu-n es ezt :)

0
0

---
Tévedni mindenkinek szabad, csak a mérnöknek észre kell vennie.

Salieri képe

Köszönöm a gyors segítséget. :P De a letöltés dolgot nem találom.

0
0
gergely képe

kerlek akkor jobban ird korul hogy mit szeretnel mert ez a "letoltes dolog" nem igazan vilagos. :)

0
0

---
Tévedni mindenkinek szabad, csak a mérnöknek észre kell vennie.

Nagy Gusztáv képe

Szerintem tökéletesen elég.

0
0

Nagy Gusztáv

Salieri2 képe

Elnézést, hogy nem írtam eddig. Valamiért a mások felhasználói fiókomban nem engedett írni. Szóval szeretnék egy hasonlót mint a http://www.xboxklub.hu/letoltesek oldalon is látható. Az editort sikerült megoldanom a tinyMCE-al. Fórumomat szeretném valami ilyesmire megcsinálni http://www.xboxklub.hu/alaplap mint ahogy itt is látható. Nem tud benne valaki segíteni, hogy a fórumban és a hozzászólásokban is így jelennének meg a felhasználók profiljai?

0
0
aboros képe

a letöltéses link nem található oldalt dob. letöltések kezeléséhez csinálj cckval egy új tartalomtípust, az lesz a neve, hogy letöltés, ahhoz filefieldel lehessen filet(okat) csatolni és erről aztán kiváló listákat meg szűréseket, meg blokkokat készíthetsz majd a viewsal.

a hozzászólásokat meg sminkeléssel meg tudod valósítani, a /modules/comment alatt van egy comment.tpl.php azt kell testreszabnod úgy, hogy átmásolod a sminked mappájába és ott módosítod. illetve még a template_preprocess_comment sminkfüggvénnyel is beavatkozhatsz.

0
0

-
clear: both;

Salieri2 képe

Köszönöm a választ. Bocsánat hogy kicsit eltértem a témától.

0
0