Modul betöltése box-ba

hub képe

Olyan sminket használok, ahol a tartalmak (és a menük is)a smink által generált box-ba töltődnek be. Azt szeretném, ha a modulok is így jelennének meg. Hogyan hivatkozhatok pl. a fórumok modulra, hogy ezt elérjem? Illesztettem már egy node-ba php kódot is, de nem tudtam megfelelő hivatkozást találni, hogy a modul a box-ba töltődjön... Lehet, hogy csak úgy oldható meg, ha a sminkben elkészítem a megfelelő függvényt?

Remélem, érthető a kérdésem. Ha tudna valaki segíteni, nagyon megköszönném!

Fórum: 
aries képe

Mi az a box? Blokk? <div>?

Valószínű, hogy csak sminkkel tudod megoldani. Blokkot pedig tudsz PHP kód beszúrásával is létrehozni.

Aries
http://aries.mindworks.hu

0
0
Illyés Edit képe

Meg lehet oldani, bár kissé macerás. Alapvetően az a gond, hogy a Drupal számára a fórumtéma is csak ugyanolyan tartalom, mint az írás, vagy az oldal, ugyanolyan node szerkesztő űrlapon tudod beküldeni és ugyanabba a $content változóba rámolja ki a sminkben:

<?php print $content ?>

Tehát azt tudod csinálni, hogy a $content változót vizsgálod a sminkben, és node típustól függően egyik vagy másik div-be öntöd ki a HTML-t. A beküldő-szerkesztő űrlapoknál pedig az URL-ből arg() függvénnyel kiszedett változókat tudod vizsgálni — www.akarmi.hu/node/add/forum esetén az arg(2) visszatérési értéke "forum".

0
0
hub képe

Ez nagyon jó megoldásnak tűnik. Még kezdő (de lelkes) vagyok a Drupalban... Már meg is néztem és valóban így van, ahogyan írod, ami a $content változót illeti. Megtaláltam a sminkben azt a pontot, ahol módosítanom kell... Szóval mégegyszer nagyon köszönöm!!!

0
0
Illyés Edit képe

Természetesen nem a $content változót vizsgálod, hanem a $node->type változót, és a $content-et a típus értékének függvényében írod ki...

0
0
hub képe

Hihetetlen, de már működik is. Nem olyan elegáns, amilyen lehetne, de működik. A $content változót karakterláncként vizsgáltam és így állapítottam meg, hogy "átesett"-e már a "sminkelésen". Ha nem, akkor ráengedtem a sminket.

Van kedved megnézni? Még nincs kész, most épül, még csak ideiglenes címen fut: dp5.besi.hu

0
0