Migráció

Wathfea képe

Sziasztok!

Elkezdtem egy site migrációt. A weboldal egy régi Drupal 6-os verzió volt amit fel updateltem a lefrisebb drupal 6-os verzióig. Ez után ahogy a leírásokban is írva volt mindent kitöröltem a szerverről kivéve a sites mappa tartalmát majd felraktam az összes drupal 7 filet "köré".
Mikor indítottam az oldalt hibaüzenet fogadott, hogy a zen téma nem működik. (mondjuk ez nyilván várható volt hiszen a téma még 6-os drupalhoz való) aztán megpróbáltam, hogy leszedtem a sites mappábóla régi theme fileokat és felraktam az új 7-eshze való sminket. Ezután már bejött az oldal karbantartás oldal, viszont se az update.php nem fut le (be se hozza a file tartalmát) se semmi pl a ?q=user -re se hoz be semmit. Mit rontok el? Nagyon fontos lenne a segítség! Köszönöm szépen.

Lényeg amit szeretnék elérni: Drupal 6-ról frissítés Drupal 7re az adatbázsban lévő adatok megtartásával. Valaki tudna nekem ebben segíteni?

Drupal verzió: 
Jenő képe

A sminket még a 6-os verziónál át kell állítani a core Garland sminkre. Esetleg lehet, hogy más fontos lépés is kimaradt, mivel a sminkváltás is benne van a leírásokban. Én így csináltam: http://boj.hu/node/43
Ha van biztonsági mentésed, akkor elölről tudod kezdeni.

0
0
Nagy Gusztáv képe

Az UPGRADE.TXT lépéseit végigcsináltad? Érdemes lenne azt tenni.

2
0

Nagy Gusztáv

Wathfea képe

Sikerüt. Az volt a baj, hogy a sites/all/modules/ könyvtárat nem ürítettem. Most már jól működik, szerencsére a régi oldal összes tartalmi eleme is megmaradt. Köszönöm a segítséget!

0
0