Menüpont szerkesztés

Rita képe

Tudna nekem segíteni valaki abban, hogy hogyan tudok a drupalban legördülő menüt készíteni vagy felejtsem el? ha nem lehet, akkor hogyan tudom megcsinálni azt, hogy egy primary linkre (pl: xy bt.) nem szeretnék oldalt beállítani, hanem az xy bt. fülre ha rámegyek akkor jelenjen meg 3 aloldal (secondary link) aminek a szülőmenüpontja az xy bt. legyen, és csak akkor jelenjenek meg ezek az aloldalak, ha az xy.bt. fülre megyek, mert most mindig látszanak az almenüpontok függetlenül attől hogy melyik primary linkre kattintok. Remélem valamennyire érthető voltam a guruk számára. Én eddig html-lel találkoztam nekem ez egy kicsit még új. Előre is köszönöm

Drupal verzió: 
Illyés Edit képe

Nice Menu modul, de azt hiszem szülő menüpont ott sem lehet üres, meg kell nézni.

0
0
nevergone képe

Nem lehet üres, hiszen az is az alap Drupal menürendszerből indul ki.

0
0
Rita képe

Igazán köszönöm a kedvességedet és segítőkészségedet.

„Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?”

Nem tudom hogyan sikerült kivívnom ezt a hangnemet, de biztos igazad van.
Egyébként sok helyen próbáltam utánaolvasni, de konkrétan erre nem találtam választ.
2 napja próbálkoztam először a drupallal, de ezek szerint ide csak olyan emberek írhatnak, akik már guruk a témában. Sajnálom, hogy hülyeségekkel raboltam az idődet és mégegyszer nagyon köszönöm, hogy szakítottál rám néhány "tanulságos" mondatnyi időt.
További kellemes estét és jó hétvégét kívánok

0
0

Döncike

nevergone képe

Ne haragudj, az az aláírásom (ezt jeleztem is), és egy idézet, mástól. Amúgy legyél sikeres. :)

0
0
Rita képe

Köszönöm, megpróbálkozom vele.
Kellemes estét
üdv
Rita

0
0

Döncike