Melyik tárhely a legmegfelelőbb?

gyuxton képe

Sziasztok!

A kérdésem a következő lenne: Melyik az a haza vagy külföldi szolgáltató (fizetős), ami a legoptimálisabb megoldást adja (ár - nyújtott szolgáltatások viszonya) és a Drupal futtatása nem jelent gondot. Erre kb. éves szintem 6-7 ezer Ft. –t szánok éves szinten. Nincs speciális igényem, egy alapítvány honlapot szeretnék publikálni. Remélem, szolgáltatók nevének megadása a fórumban lehetséges. Köszönöm szépen a segítséget!

Drupal verzió: 
pp képe

Tudom, hogy nem szokás belegondolni abba, hogy vajon mi lehet abban a virsliben ami 200 Forintba kerül, de próbáljuk meg már egy picit átgondolni, vajon hatezer forintért milyen szolgáltatást várhatunk el? Ha még egy szánalmas órabérrel is számolunk akkor se fognak veled, és a honlapoddal foglalkozni évi három óránál többet. Tényleg ezt akarod?

pp

0
0
gyuxton képe

Még soha nem foglaltam le fizetős tárhelyet azért kérnék tanácsot. Ezt az összeget azért írtam, mert ennyiért már láttam. Ha sikerül beüzemelni a honlapot, akkor nem is kell nekik még 3 órát sem foglalkozni (én úgy gondolom :)). Köszi.

0
0
Nagy Gusztáv képe

Ha jó helyet találsz, és profi vagy, akkor tényleg nem kell. De a tapasztalatok - főleg ebben az árkategóriában - nem a jó helyet szokták jelenteni.

Nehéz kérdés. Én olyan céget választanék szívesen, akik jelen vannak itt a fórumon is. Mert akkor ugye tényleg tudják, mi kell a Drupal alá. (Ezzel tényleg sok kis szolgáltató nincs tisztában.)

0
0

Nagy Gusztáv

gyuxton képe

Köszönöm szépen. Esetleg tudnál mondani céget, meg árat is megközelítően, hogy kb. mennyi egy elfogatható szolgáltatás ára?

0
0
Modessa képe

Se nem olcsó és szerintem nem is drága:
WEB SERVER - Lite tárhely

Eddig 3 drupal oldalt hoztam itt létre zökkenőmentesen.
PHP memory limit: 200M

0
0
york képe

Nalunk 16eft/ev:
* 1 Gbyte webtárhely
* 1 Gbyte MySql adatbázis hozzáférés
* Domain név fenntartás: 1 db
Memoria limit 48MB indul, de ha kell dinamikusan modositjuk.
stb...

Ha erdekel irj privatot, nem akarom a ceget ideirni...

0
0
breki képe

Ha szeretsz mindent beállítani magadnak akkor megpróbálhatod ezt is. Nekem bejött.

0
0
sgabe képe

híg a leve

Állítom, hogy ezzel nem spórolnál, hanem kihajítanál az ablakon 6-7 ezer forintot. Sajnos kis hazánkban a jó szolgáltatásnak megvan az ára. Szerintem minimum évi 15.000.- Ft árban keresgélj, még az is olcsó, de már van esélyed, hogy jó szolgáltatót találsz.

0
0
ma képe

Én itt béreltem tárhelyet és a Drupal fut gond nélkül.

0
0
Bálint képe

Ha már tárhelyekről van szó... tud valaki olyan szolgáltatót, ahol van sftp / ssh lehetőség és persze alkalmas drupalra?

0
0
aboros képe

csak előtte szólnom kellett, mikor először akartam, hogy akarok. és akkor negyed óra múlva már nyomhattam is. azért az hozzá tartozik, hogy ezt a site5 -nál lévő tárhelyemet igazából csak fejlesztésre használom, "készülés" fázisban ott vannak az oldalak. irdatlan hasznos, hogy beesessházhatok. marha jó!

0
0

-
clear: both;