A Main menu eltűnik a commerce kickstart -ban

tamoca képe

Jó estét Dru Pálosok!
A commerce kickstart friss verziója van fenn. A Main menüben jelennek meg a termék kategóriák. Amikor a /admin/commerce/config/product-variation-types változattípusoknál a terméknél a megjelenésnél a tartalom product list nél /admin/commerce/config/product-variation-types/product/display/node_product_list állítanám a termék árának előtagját ami angolul van From magyarra akkro miután frissítem mentem elszáll a címlapon a main menuben lévő termék kategóriák. De annyira elszáll, hogy a menüben ha menézem ott sincs! Lefotózok mindent és felteszem.

Ha felviszek egy új termékkategóriát és szeretném a termékek oldalán a keresőben megjeleníteni és kipipálom a /admin/config/search/search_api/index/product_display/fields oldalon akkor mikor frissül mert lementem elszáll megint a main menü.
Szóval az utvonalálneveket beállítottam ne csináljon semmit de akkor is.
Azt megfigyeltem, hogy a Facet API: Search service: Termék megjelenítése : Product category” blokk nevét átartam Termék kategóriákra a blokk beállításnál és az útvonal álneve is magyar lett. De a fenti frissítések módosítások ezt valahogy kiiktatják és product category ra visszaáll az álnév. Nem értem miért szállnak el az útvonalállnevek pedig ha bemegyek és megnézem az álneveket ott meg megvannak.

Taxonomy upgrade extras: 
Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: