Képek rejtélyes függőleges elcsúszása

NetMajom képe

Sziasztok

A segítségeteket kérem. Egy készülő oldalon dolgoztam, és dolgozom, a képek megjelenése teljesen más mint amit ckeditorban felvisznek, függőlegesen el van csúszva össze vissza (pár pixelnyire, de akkor is látszik) a lábléc mezőhöz pedig hozzá se nyúltam már rég óta, és az ott lévő ikonok is el vannak csúszva egymáshoz képest össze-vissza (de csak függőleges irányba). Mi lehet a gond? Mert a weblap stíluskészletét újra feltöltöttem az alapot (ami már régebben is működött már jól), és a ckeditor beállításait is átnéztem, és sehol nem látom a gondot. Azaz CKeditorban minden rendben van, és minden jól látszik, de elmentés után miután felkerül az oldalra, el van csúszva a kép, a szövekkel érdekes módon minden rendben van. Lehet valamelyik modul okozza a problémát? Van valakinek valamilyen 5lete?

Drupal verzió: 
Nagy Gusztáv képe

Egy link nélkül szerinted milyen segítséget lehet adni?

1
0

Nagy Gusztáv

NetMajom képe

Az oldalon a footert érdemes megnézni, az ott lévő ikonok el vannak függőlegesen csúszva, chromeban látni, de mozzillában nem.

Valamint a views panel a középső oszlopból elcsúszott. hiába adom meg a fix helyét,de látni hogy nincs jó helyen. erre rákerestem a neten, misterious panes in views, stb... nagyon sok ilyen bejegyzést láttam, hogy másnak is el van csúszva, de sehol sem volt megoldás.

0
0
aboros képe

nekem nem tűnik elcsúszottnak a footerben semmi. be tudod nyilazgatni egy screenshoton, hogy miket nézzek? a középen lévő három egymás melletti kép azért "csúszik rá" az oldalsávra, mert túl nagyok a táblázatcellák, nem fér ki belőlük három a rendelkezésre álló helyre. 588px széles a tartalom régió, a három képet tartalmazó táblázat pedig 618px ezért nem fér bele.

0
0

-
clear: both;