Képek megnagyobbodása amikor az egeret fölé viszem, hogyan?

vlezli képe

Sziasztok!

Gondban vagyok egy új honlap elkészítésével. Egy ismerősöm olyan képnagyobbodó megoldást szeretne a honlapjára, ami ezen a minta Wordpress alapú honlapon van:

http://wp.gawibowo.com/entrance/

Itt a címlap egész területén bármelyik kép fölé viszem az egeret, a kép kicsit megnagyobbodik, és persze link is egyúttal a kép, azaz rákattintva a honlap megfelelő oldalára visz.

Meg lehet ezt valahogy Drupal alapú honlapon is csinálni? (7.31-es verzió)

Hiába keresgéltem itt is a Tudásbázisban, meg egyéb fórumokon is, semmi használhatót nem találtam. Úgy tűnik, még senki nem akart ilyesmit készíteni, használni. De azt meg nem akarom elhinni, hogy a Drupalhoz nem létezik valami hasonló eredményt nyújtó megoldás!

A legjobb az lenne, ha volna rá kész modul, mert a forráskód szintű megoldásokhoz sajnos nincs elég tudásom...

Minden ötletet örömmel fogadok!

Drupal verzió: 
SecMan képe

A kép nagyobbítás CSS-el megoldható ugyanúgy, mint a példa oldalon.
Leegyszerűsítve a példaoldalon ez a lényeg:

  1. a:hover img{transform: scale(1.2);}
  2. img {transition: all 1s ease 0s;}

Az meg, hogy a képre kattintva a tartalomra jusson több féle képpen is megoldható, attól függ hogyan készül az adott oldal.
Ha a címlapot Views-al csinálod és például mezőnként jeleníted meg a tartalmat, akkor a kép mezőnél tudod állítani, hogy "hivatkozzon a tartalomra".

0
0
vlezli képe

Sikerült, jó tippet adtál!

Íme az eredmény:

http://www.loopkeepers.ca/services

(Aki kíváncsi rá, kérem hogy asztali gépen/laptopon nézze meg, mert a mobileszközökre - az alaptartalom felhasználásával - teljesen más honlapot hoztam össze automatikus átváltással, amikor a rendszer mobileszközt érzékel. Ez utóbbi esetben nyilván nem jelentkezik ez a hatás, arra nem vonatkozik.)

Köszönöm szépen a gyors és hathatós segítséget!

0
0

Veres László