Kapcsolódó termékek létrehozása.

pityu73 képe

Üdv
Egy kapcsolódó termékek blokkot kell létre hoznom, úgy hogy a termék adatlapjának megnézésekor a hozzákapcsolt termékek is megjelenjenek alatta vagy oldalsávban.
(pl: egy bizonyos nyomtatóhoz a hozzákapcsolt toner)
Nem találtam hozzá kész modult :(
Az Upsell modul elve kellene de nem a kosárhoz hanem a termék laphoz.

Végső megoldásként a node_reference is jó, de ha van kész modul rá.....

Drupal verzió: 
pp képe

node_reference nem végső, hanem szerintem egyetlen kész megoldás. Itt ugyanis termékről termékre más a kapcsolódás. Egy toner úgy kapcsolódik egy nyomtatóhoz, hogy a tonner adatlapján megadták, hogy az adott nyomtatóhoz az jó. Persze használhatod minden terméknél (pl. kábal) is az adott cck mezőt és akkor különböző termékeket tudsz egybe szűrni. Persze kérdés, hogy akarod-e minden usb nyomtató kábelnél megadni az összes nyomtatót (és ezt karbantartani) vagy felveszel egy plug cck mezőt ami lehet usb és ezt beállítod a nyomtatónál is és a kábelnél is.

Szóval én nem hinném, hogy erre van kész megoldás, de lepj meg! :)

pp

0
0
pityu73 képe

Az általad felvázolt módon összeraktam a nézetemet, így most ha valaki egy adott nyomtató termék lapját nézi meg akkor külön blokkban felsorakozik hozzá a belevaló toner is.
Az utókor számára pedig nekem ez a videó segített a megoldáshoz.
-lassan többet ülök ezek elött mint a TV elött :) -Mivel vizuális tipus vagyok így még az se zavar, hogy angol a 3. újra nézéssel már olyan mintha az anyanyelvemen beszélne :)-

Viszont egy másik nézettel nagyon küzdök ami a taxonomia kapcsolódó tartalmak együttes megjelenítését kellene megoldanom hasonlóképpen ezzel elkerülném a plusz CCK mező beillesztését. (De ez már egy másik téma. folyt köv ott....)
Még egyszer köszönöm az útmutatást.

0
0