Hírösszefoglaló blokk, vagy panel főoldalakon

tiburi képe

Sziasztok!

Bízom benne, hogy nem végtelenül ciki a kérdés, de meg tudja mondani valaki, hogy van-e és ha van mi a neve/megnevezése/szakszava annak a blokknak amit általában portálok főoldalában használnak amolyan hírösszesítőnek.
Ilyen volt a (szörnyű) redesign előtt pl. az [origo]. A lényege, hogy a blokknak fülei vannak pl. sport, belföld, külföld és arra kattintva a blokkon belül a legfrissebb oda vonatkozó post összefoglalója jelenik meg.

Még régebben láttam ilyen megoldást javascript-ben, de drupalban sajnos nem találkoztam hasonló megoldással :(

Tehát az a kérdés egyrészről hogy van-e és mi a neve ennek a blokknak, másrészről hogy van-e erre modul? Pl. ahol a blokk a fül-menüpontok alapján az adott wiev, legfrissebb node-összesítését jeleníti meg, vagy valami hasonló frappáns megoldás?

Előre is köszi a választ!

Drupal verzió: 
Illyés Edit képe

Quicktabs modult nézd meg.

0
0
Webappz képe

Az egyik ilyen megoldás a http://drupal.org/project/quicktabs modul.

Ezzel olyan blokkot (kvázi konténert) tudsz létrehozni, amely képes blokkok, node-ok, view-k és még akár további quick tabs-ek megjelenítésére, így már valóban csak rajtad múlik, hogy mit fogsz megjeleníteni.

0
0

Páldi Zoltán

tiburi képe

Köszönöm! A válasz tökéletes! :)
Pont valami ilyesmit akartam!

0
0
munti képe

Bocs ha nagyon hülyeséget kérdezek, de valami hasonlót csinál a Panles/ChaosTools is, ugye?

0
0
tiburi képe

Nem igazán, vagyis a panel az más dolog. Quick Tabbal meghívhatok nézeteket, blokkokat, hasonlóan a panelhoz, de a QT pl. beolvas előre mindet, hogy lehessen benne "lapozni", a panel az nem. Szóval funkcionális eltérés van a kettő között....
PL. ezen az oldalon, amit D6-ban raktam össze a főoldali panel meghívja a QT blokkokat:
http://sciencecaffe.com/

0
0