golden hour smink

Szabó Gábor képe

Sziasztok!

Van a golden hour sminkem és az a gondom vele, hogy egy cikk felvitelénél a felsorolást nem tudja kezelni mélységében, hanem mindent kitesz a baloldalra egymás alá. A 9-es pont után pedig a 0 jön. Gondolom ez egy megjelenítési beállítás a sminkben - néztem is a style.css tartalmát de nem látok erre való utalást. Hol lehetne ezen állítani, hogy azt jelenítse meg a felsorolás, amit a szerkesztő felületen mutat? (5.2-es drupalom van)

Üdvözlettel:
Szabó Gábor

Fórum: 
crt képe

Szia.

Ahogy elnézem nem nagyon fogsz választ kapni. Még ha valaki le is töltené (honnan is?) és elvacakolna vele, hogy mi nem működhet Neked (mert számomra nem igazán derült ki), akkor sem biztos, hogy előjönne a probléma, hiszen nem írtad, hogy Te pontosan mit és mivel is csináltál. Esetleg egy link, vagy képernyőkép, bőngészőtípus is sokat segítene.
Ha ezeket az információkat megadod, akkor lehet, hogy valaki rászánja azt az 5-10 percet és megnézi, mi a probléma. Ezek hiányában személy szerint inkább az alvást választom.

Üdv: Zoli

0
0
nevergone képe

... az alvás, de előtte gyorsan megemlítem, hogy jelenleg az 5.5 -ös Drupalnál járunk.

0
0
Szabó Gábor képe

Kedves Zoli!

ITT láthatod mire gondolok. (Szabályzat)

A golden hour sminket innen töltöttem le.

FCK editort használok. Az editorban normálisan látszik hogy a felsorolás egyes részei (a kisbetűs pontok) beljebb kezdődnek, tagoltak. Beküldve a tartalmat pedig már a fenti oldalon látható kinézet lesz a végeredmény.

7-es Explorerben még a felsorolás számok sem látszanak rendesen. Firefoxban (2.0) legalább azok látszanak,de de csak 1 számjegyig. (végén a 10-es helyett csak 0 van.)

A sminkkel amúgy minden oké, csak ez az egy bosszantó dolog van, ami most derült ki. A golden hour smink mappájában található css-t néztem,de nem látok erre utaló jelet.
Számomra olyan mintha valami felülírná az elrendezést, illetve talán a középső sáv keskeny lenne a felsorolásnak.

Ezen a siteon már 5.2-es drupal van. Tudom, hogy az 5.5-ös a legújabb,de még tanulnom kell hogyan frissítsek.

Remélem érthetően és pontosan tálalva írtam le a hibát.

Köszönettel:
Szabó Gábor

0
0
crt képe

Sok időm nincs most rá, de ez ideiglenesen megoldja a problémát. A smink könyvtárában a style.css fájlban az alábbiakat javítsd:
- A 199. és a 253. sorban a megjegyzés sorok hibásak, így kell kezdeni őket: /*
- Ezt másold bele és az értéket add meg kedved szerint:

ol {
    margin-left: 1.2em;
}

Nekem ezzel a beállítással firefox alatt jó az eredmény, mással nem tudtam hirtelen kipróbálni.

Üdv: Zoli

0
0
Szabó Gábor képe

Kedves Zoli!

Köszönöm szépen a segítséged!

Üdvözlettel:
Szabó Gábor

0
0
pp képe

"FCK editort használok. Az editorban normálisan látszik hogy a felsorolás egyes részei (a kisbetűs pontok) beljebb kezdődnek, tagoltak. Beküldve a tartalmat pedig már a fenti oldalon látható kinézet lesz a végeredmény."

Az FCKEditor egy külön iframe-be teszi bele a szöveget, ami olyan, mintha egy másik böngésző ablakot nyitnál. Ebben más a css ezért jó ott és a végeredményben nem. A TinyMCE-ben be lehet állítani hogy ez az iframe milyen css-el rendelkezzen.(biztos az fck-ban is, de azt nem ismerem.) Ha ezt megadod, akkor már a bevitel során látod, hogy mi az ami megy és mi az ami nem.

pp

0
0