gallery assist HIBA

szedani képe

Sziasztok!

Egy olyan problémám lenne, hogy a Gallery Assist (Galériasegéd) modul Extrák fülén a "Galériasegéd gyorsítótárának ürítése"-re kattintottam (én sem tudom, hogy miért...) onnantól kezdve ezen modul beállításai inaktívvá váltak és nem tudom visszaállítani. Van valami ötletetek, hogy mi lehet a gond?

Válaszotokat előre köszönöm!

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
szedani képe

Leszedtem a modult, majd újra felraktam és semmi változás. Az összes beállítási lehetőség csak egyszerű szövegként jelenik meg (Méretek, Tartalomtípus feltöltési beállításai, Megjelenés, Lapozó... stb).

Ha van valami ötletetek, megköszönném...

0
0
hudnik képe

Sziasztok,

valószínű nem a drupal weboldallal van probléma, de remélem van ötletetek, hogy mi lehet a gond és hogy tudom megoldani.

A galériába feltöltött képek index képben rendesen megjelenek, de rájuk kattintva már nem minden gépen, hanem egy fényképezőgép áthúzva jelenik meg a felnagyítandó kép helyén.
Én próbáltam több gépen is, több böngészővel (explorer, chrome, mozzila), van ahol minden böngészővel működik, de van olyan gép, ahol pl. chrome-mal nem jó, mással igen, van ahol mozzilával nem, mással működik.

Milyen beállítással lehet probléma?

Köszönöm,
Niki

0
0