Filemanager

Szergio képe

Az Acidfree miatt próbáltam telepíteni a Filemanager-t. Sajnos nincs 4.7-es verziója, ezért a 4.6-al próbálkoztam.

Amikor az adatbázisát akarom importálni, akkor hibaüzenet jelenik meg, aminek az alján azt írja, hogy a file tábla már létezik (a filemanager viszont nem működik).

Van esetleg valami ötletetek, hogy mit kellene tennem ahhoz, hogy az Acidfree működjön?

Hojtsy Gábor képe

A 4.7-es Drupalra nem sok esélyed van egy 4.6 alá készült modult beállítani, az űrlapok programozása olyan szinten megváltozott, hogy ha az adatbázis menni is fog, akkor sem érsz vele semmit.

0
0
Szergio képe

Akkor milyen képgalériát tudnék beizzitani a 4.7 alá?

0
0
csonti képe

Hello Goba,

ez így igaz, csak engem is érdekelne, hogy akkor mi értelme van az acidfree-t portolni 4.7 alá, ha egyszer kell hozzá a filemanager, amihez meg nincs 4.7 verzió? :) Ennyire nincs összhang a modulok fejleszétse körül?
Ráadásul a legújabb 4.6 -os acidfree egyáltalán nem működik az én 4.6.9 -es drupalommal. Megírtam a drupal.org -on, de no answer.

( http://drupal.org/node/82773 )

dhost.hu admin

0
0
Hojtsy Gábor képe

Nyilván aki a 4.7 alá megjelentette az acidfree modult, annak rendelkezésre áll egy működő filemanager ugyanoda. Ez lehet a filemanager fejlesztői verziója (amit CVS néven lehet letölteni), vagy valami más. Ha ezt nem dokumentálta, hogy honnan lehet beszerezni, akkor az sajnálatos. Érdemes jobban megnézni a doksit, könnyen lehet, hogy dokumentálva van.

0
0
nevergone képe

Én úgy tudom, hogy a cvs változat lesz a Te barátod, azt próbáld ki. :)

0
0