File-field "letöltésének" engedélyezése csak azonosított felhasználóknak

barna89 képe

Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy van valami beállítási lehetőség arra, hogy csak azonosított felhasználók érhessék el a feltöltött pdf-emet, file-field-ben. (Esetleg valami modul erre?)
Vagy a tartalomtípus saját node.tpl.php-jába (nálam node-publications.tpl.php) kellene külön beleraknom a mezőt, aminek azt mondom, hogy csak akkor ha "uid nagyobb mint 0" és persze kizárnim hogy ne legyen content-ben, csak az a baj, hogy nem csak 1db van cikkenként, tehát ez bonyolult.

A többi fieldet lássák, csak a file-t ne mert ahhoz regisztrálni kell...

(Jogosultságok egy az egyben nem foglalkoznak ezzel, mert a tartalomtípus részeként tekintik, arra meg csak create, delete meg edit van...)

Előre is köszönöm!

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Nagy Gusztáv képe

A Filefield ugye egy CCK mező. A Content Permissions alap CCk modul nem jó? Hiszen "mezőszintű jogosultságok beállítása" a célja!

0
0

Nagy Gusztáv

barna89 képe

Nem is reméltem, hogy alapból cck-val felkerül.
Ezért nem is gondoltam rá! :)

0
0
chx képe

szerintem a field permissions megtiltja a fájl linkek kiírását de ha valaki valahonnan tudja az URL-t akkor az attól még le tudja tölteni magát a fájlt. http://drupal.org/node/353817

0
0
barna89 képe

Igen, ez így van, de ez nem probléma, mert alapvetően a regisztrációnak semmi különös szerepe sincsen. Csak hogy legyen...

0
0