File feltöltése felhőbe, pl. Google Drive-ba

Drufan képe

Üdv!

Néztem olyan Drupal modulokat, amelyek megoldják, hogy amikor file-t töltünk fel a tárhelyen, akkor azok ne a tárhelyre, hanem pl. a Google Drive-ba, Microsoft OneDrive-ba kerüljenek, mert ott sokkal olcsóbban lehet akár több száz GB-ot is tárolni.

Azonban amiket találtam, alig használtak, általában 10-20-an használják, eredetileg ezres nagyságrendben voltak a letöltések, de valamiért nem tartották meg a modult.

Van valamilyen jobb megoldás ennél, vagy mi az oka, hogy ennyire nem népszerű ez a megoldás?

Drupal verzió: 
szantog képe

Azért, mert a google drive, onedrive nem ilyen típusú megosztásra lettek kitalálva. Szerintem ezeknél nincs is egy olyan api, amiből egy rendes stream wrappert fel lehetne építeni.

0
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.

Drufan képe

És mi a jó megoldás arra, ha nem a bérelt honlap tárhelyére, hanem egy külső tárhelyre akarom irányítani a feltöltött dolgokat?

Ahol most vagyok az egyik legismertebb tárhelyszolgáltató, de a sávszélesség is korlátozott és a tárterület is hamar betelhet, ezért kéne.

Vannak azok a szolgáltatók, akik pl. video file-okat szolgálnak ki, tehát ott sem a saját tárhelyre teszik a videokat, hanem csak beágyazzák, mert nem egy serverre teszik, hanem töredékeket több helyre és így gyorsabb is (most nem ugrik be a nevük). Azok valók erre?

0
0
nevergone képe

Drufan képe

Miben más ez mint a Google Drive, a Microsoft OneDrive, stb?

0
0
nevergone képe

Szia!

Teljesen más és alapvetően ez az, ami kellhet neked.

1
0