Felesleges lapozók

kalmarr képe

Sziasztok,

a weboldalamon előjött egy olyan hiba amit nem tudom, hogy mi okozhatja. Ugyanis a minden taxonomiás tartalmaknál független a tartalmi mennyiségtől a mellékelt kép szerint az "összes" lapozó szerepel.
Maga a link pedig nem mutat sehova. Esetleg, ha annyi tartalom van beküldve ami már a következő oldalra csúszik át (pl: 5 db-nál több cikk), akkor rendesen kezeli a valós tartalmakat, de utána a többi oldalnál már szintén a link nem mutat sehova (csatolt kép szerinti oldalak megmaradnak). kérdésem, hogy mi lehet ez?

Üdv.

KALMI

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
CsatolmányMéret
Kép ikon lapozo.jpg25.13 KB
kalmarr képe

5let, hogy mi lehet ez a hiba?

1
-6
kalmarr képe

Nem szeretem megosztani az oldalamat, de nagyon zavar a hiba.

http://www.matrixcbs.com/nyelvvizsga/matrix-cbs/ceges-kepzesek

Üdv.

KALMI

0
0
csakiistvan képe

olvasottság mérő szerint kb ugyanazt a nodeot látom, így máshol kereném a hibát. Valóban 1 noderól lenne szó?

Mi lenne ha a taxonomy oldalakra bekapcsolnád a Views modult,és azt jelentetsz meg a termekből amit akarsz, lényegesen nagyobb lenne a szabadságod.

0
0

Drupal full-stack developer at Wunderman Thompson Budapest

gazsesz képe

Szerintem is a views környékén érdemes körülnézni.

0
0

Gazsesz

szantog képe

A view_nyelviskola_tags nevű nézetből vagy adj hozzá lapozó azonosítót a views szerkesztésekor vagy szedd ki teljesen a lapozót + azt a automatán pofázó manust mert majdnem leesett a hifi a szekrényről a szomszéd kutya meg azóta ugat.

3
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.

kalmarr képe

Igen, ha kikapcsolom eltűnik a lapozó, de olyan helyekről is ahol viszont valóban kellene. Kérdésem, hogy miért generál le ennyit, miért van ennyi lapozó egyáltalán? A Views beállításomat kellene újra gondolni?

U.I.

Bocs nem hívtam fel a "bácsira" a figyelmet a fórumnál...:), de ezek szerint működik az oldal marketingje, mert mély nyomot hagyott benned, vagy legrosszabb esetben a kutyában ;).

0
0
kalmarr képe

Találtam a view-s beállításoknál a lapozókra kattintva:
---
Lapozó azonosító: pl: 1

Megj.:
Hacsak nincsenek problémák a nézethez kapcsolódó lapozókkal, akkor nullán lehet hagyni. Ha több lapozó van használva egy oldalon, akkor ezt a számot magasabbra lehet állítani, hogy ne okozzon problémát a ?page= tömbön belül. A nagy számok viszont sok vesszőt adnak hozzá a webcímhez, így azokat el kell kerülni, ha csak lehet.
---

KALMI

0
0