Egy kis Views beállítás

Közszolga képe

Sziasztok, egy kis face-lifting kellene a Közszolga.hu oldalnak. Nem tudom, hogy Views modullal megoldható-e, de nem értek hozzá és nincs képem a fórumozók idejét rabolni.

Csak arra lenne szükség, hogy a címlapon a tartalom részben felül legyen két oszlop, abban teaser-ekkel. A bal oldali oszlop egy új (mondjuk Hírek elnevezésű) tartalomtípus legfrissebb elemeiből állna, a jobb oldali a legfrissebb fórumtémákat tartalmazná. A dupla oszlop alatt a mostani felállás maradna, tehát a címlapra kerülő cikkek lennének a jelenlegi szélességben.
Ha valakit érdekel, küldjön üzenetet a kapcsolat űrlapon keresztül.

pp képe

Panel modul és view-s, elvileg nagyon hasonló van a tanarurkerem.hu oldalon.

pp

0
0
Közszolga képe

Köszönöm, megnéztem, tetszik a panel modul, kipróbálom!

0
0
Közszolga képe

És szuper a Tanárúrkérem. Megértettem a két modul kezelését :-) Hihetetlen :-)

0
0
pp képe

Ez jól esik, ezért csináltam ugyanis. :)

pp

0
0
dióhéj képe

Itt szeretném megjegyezni, hogy ez a tanárúrkérem szenzációs, köszönet érte!

Nem merek belevágni, amíg meg nem kérdezek valamit. Ha létrehozok paneleket, akkor minden tartalomtípust egy panelhez hozzá kell rendelnem? Nem csinálhatom mondjuk azt, hogy egy fölső panelt készítek csak, pont úgy, mint a tanárúrkéremben, és oda teszem a kiemelt tartalmakat (illetve egészen pontosan egyet szeretnék csak odatenni, a bevezetővel, pont úgy, mint amit most a missionnal oldottam meg)

http://fercmuvek.extra.hu/

szóval ezt szeretném megoldani panel+views segítségével, lehetséges-e úgy, hogy a többivel nem foglalkozom...gyanítom, hogy nem, de azért megkérdezem....ááá...nagyon új még nekem ez a drupal, de megszerettem nagyon és a CMS rendszerek közül a drupalnak van a legjobb magyar nyelvű oldala.

0
0
crt képe

Ezt személy szerint inkább egy új régió definiálásával oldanám meg, ahova berakható egy views által generált blokk. A nézet elkészítésekor pedig meg lehet határozni, hogy csak a legutolsó egy kiemelt tartalmat listázza. Illetve talán még az aggregator modullal is megoldható, bár ezt nem próbáltam még.

Feltéve, ha jól értettem a feladatot.

Üdv: Zoli

0
0
dióhéj képe

csakhogy teljesen zöldfülű vagyok ám mindenben....próbáltam régiót létrehozni, félsikerrrel, a blokkokban már ki tudtam választani, hogy tartalomfent, tehád sidebar top-ot sikerült csinálnom, csak éppen nem látszódott....majd olvasgatok még és szép lassan összeáll a kép, türelmes vagyok ám és kitartó....a template.php-ban jól írtam elvileg mindent, a page.tpl.php-ban nem jó valami azt hiszem, illetve gyanítom, hogy a stíluslapon is kell valamit bütykölni, hogy jó legyen, még aludnom kell néhányat szerintem ....ha nem kéne dolgozni egyáltalán, akkor jobban boldogulnék, mert egyfolytában ezzel tudnék folglalkozni....dehátugye...:-)

0
0