Cron probléma - nem adható meg autentikációs kulcs

Ramirez_hun képe

Sziasztok!
Olyanba futottam bele, hogy az ügyfél szolgáltatója valami egyedi control panelt használ, nem cPanel vagy valami más általánosan elterjedt változatot. Viszont ezen a felületen nem lehet úgy beállítani a cront, hogy az autentikációs kulcsot is megadjuk hozzá. Így meg ugye nem engedi futtatni.
Próbálkoztam másod megoldásként a core-ban lévő poormanscronnal is, de valamiért ez se fut le. Ha én (UID 1) belépek, azonnal lefut. Viszont más felhasználók látogatása nem indítja el a futtatást.
Elysia Cron van még fent.
Mit lehetne tenni?

Taxonomy upgrade extras: 
Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
nevergone képe

Milyen authentikációs kulcsra gondolsz?

0
0
Ramirez_hun képe

A tokenre az url végén. http://oldalam.hu/cron.php?cron_key=xxx

0
0

- ad astra per aspera -

nevergone képe

És miért nem engedi így megadni, mi a hibaüzenet?

0
0
Ramirez_hun képe

El se jutunk odáig.
A szolgáltató valami saját fejlesztésű kontroll panelt használ, ahol egy böngésző gomb segítségével kell kiválasztani a fájl-t, mint pl. egy sima kép feltöltés esetében szokott az lenni. Kiválasztom és kész. Viszont ugyebár a fájl mögötti tokent így nem lehet megadni.
Egyszerűen alkalmatlan rá a felület.
A szolgáltatóval is kommunikáltam már ebben az ügyben, ahol azt a választ kaptam, hogy a "rendszer jelenleg nincs felkészítve ilyenre". A legkomolyabb javaslatuk az volt, hogy szüntessem meg a tokent, hogy simán a cron.php-t meg lehessen hívni, a browser gombbal történő kiválasztás után.
Valamiért ezt nem tudtam elég komolyan venni...

0
0

- ad astra per aspera -

nevergone képe

Szia!

A legegyszerűbb ilyenkor azt javasolni, hogy válts szolgáltatót. A cron.php-t nem futtathatod az általad leírt módon, mivel azt webszerveren keresztül kell elérni.

Esetleg ez segíthet még: http://www.drupalcron.org/

3
0
Ramirez_hun képe

Én is ezt javasoltam az ügyfélnek. Viszont most szerződött le, úgyhogy ezt nem igazán akarja.
Köszi a linket, megnézem mit tud.
Mondjuk az is érdekes, hogy a core beépített poormanscronja miért nem fut le mezei regisztrált felhasználó látogatásakor.

0
0

- ad astra per aspera -