Commerce Product Donation

Eoxklo képe

Sziasztok!

A lenti videó alapján a custom line item type segítségével meg tudtam csinálni, hogy választható összeg írjon a rendszer a termék áránál. Viszont ez most az összes termékre vonatkozik.

Hogyan lehet megcsinálni, hogy legyen rendes árat mutató termék és legyen, ami használja ezt a választható árat? (illetve többféle adomány terméket szeretnék felvinni, azaz a választható áraknak termékenként (product, nem product display) változni kellene.

Ezt hogyan lehet megcsinálni? Vagy ez a custom line item type az összes termékre lesz érvényes mindig?

http://commerceguys.com/blog/using-custom-line-items-provide-donation-fe...

ui: Mindenhol azt olvastam, hogy nehézkes a product és product view miatt a commerce használat. Ezt én jónak tartottam, amíg ki nem próbáltam. Azonban mivel sokaknak nem teszett, így ezt a commerce kickstartban elfedték és automatizálták, aminek az lett az eredménye, hogy ehhez az eredetileg logikus felépítéshez, működéshez nehézkes hozzáférni.

A megoldást számomra az jelentette, hogy kikapcsoltam a commerce backoffice product-ot. Így lehet a productokat menedzselni, és új vagy meglévő product views-hoz kapcslni és azt is külön menedzselni. (ezeket a node-kat a content ben nem mutatja. Ha ott is látni szeretnénk, akkor a Commerce Backoffice Content- modult is ki kell kapcsolnunk.) Bár én ez utóbbit nem ajánlom, hanem inkább még pluszban a http://drupal.org/project/commerce_product_display_manager modul használatát és ezzel már egy jól használható rendszert kapunk. Remélem ez a kis leírás más kezdőnek is segítségére lesz, mert az elavult screencast videók és különböző verziókra vonatkozó leírások meg tudják kavarni az embert.

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: