Commerce kickstart2 demo store

ggabor képe

Sziasztok! Demo store telepítésénél találkozott-e már valaki rajtam kívül olyannal, hogy telepítés után a collection/wear#overlay=admin/commerce/products oldalon nem töltötte fel a product-okat, ugyanakkor az All prodcut variations teljes. Két külön tárhelyre is feltöltöttem, egyik helyre feltelepült hiba nélkül, másikra csak így. Azóta feltettem már újra, sőt Reset-eltem is a webáruházat, mindannyiszor hibásan telepíti fel. Talapítésnél próbáltam már úgy is, hogy nem módosítok a telepítési alapértékeken (eu, magyarítás, webhely idő) hanem hagyom azt is, de akkor sem akarja.
"Természetesen" a főmenüben sem jelennek meg a termékek.
A collection/wear#overlay=admin/structure/taxonomy/bag_size útvonalon a kategória nézeteket létrehozza. A collection/wear#overlay=admin/structure/types útvonalon a típusokat szintén. A collection/wear#overlay=admin/commerce/products/variations lista teljes.
Én most már leginkább valami server oldali beállításra gyanakszom, de mi lehet a gond? Sejti esetleg valaki?

Taxonomy upgrade extras: 
Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
CsatolmányMéret
Kép ikon kickstart-001.png117.32 KB
Kép ikon kickstart-002.png200.76 KB
tamoca képe

Szia. Az a tárhely ahol nem telepíti fel a demo dolgokat , nem jól van beállítva.A szolgáltatóval egyeztess . Amikor kipakolja a minta cikkeket a webáruházba azt nem tudja befejezni idő hiányában, a szerver nem engedi, állítsanak rajt. Amúgy mindent feltesz a struktúra jó, tusz vele dolgozni csak a tanulás megismerés végett érdemes a mintákat telepíteni. Az éles oldalra ne tedd fel hanem építsd fel te, jobban jársz, nem fogsz bajlódni fordítgatással, angol kifejezésekkel amihez nem férsz majd hozzá , mert ha már van az adattáblájában valami a módosítgatásokat nem mindenhol engedi.

0
0

tamoca