Commerce - Bigfish paymant gateway

makgab képe

Üdv!

Új témát indítottam neki. Egyelőre csak tapasztalatok után érdeklődöm, mert tesztelni nem nagyon lehet...(?)
Annyit derítettem ki, hogy a webáruház üzemeltetője szerződést köt a Bigfish-el (fizetős csomagokból választhat), valamint egy bankkal is kell szerződni. A Bigfish-től kap "Store name" és "API key" beállításokat, amit a Drupal-ban be kell állítani. A szerződött banktól kapott beállítási adatokat a Bigfish-nek kell megadni (amit ők is beállítanak). Ezután elvileg már működik az online fizetés és a commerce-be "bekerül a fizetési tranzakció eredménye". Bár ezt nem tudom pontosan mit jelent a commerce esetén (rendelés státusza állítódik be valamire).

Ki nem tudtam próbálni, ezért érdekelnek a tapasztalatok.

--

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
dj képe

Felteszel egy sima commerce-t beállítod a teszt üzemet és próbálod ájulásig.

Hogy konstruktív is legyek, a fizetésnél amikor elmegy a bank fizetési oldalára, akkor vagy sikeres vagy sikertelen tranzakciót hajt végre.

Ha sikeres akkor a fizetés fog 'sikeres' értéket felvenni és a rendelés akkor kerül kosár státuszból függő státuszba.

Ha sikertelent, akkor visszatér a webáruház áttekintő oldalára ahonnan a fizetést indította és nem zárul le a rendelési folyamat, marad kosár státuszú. Ezen kívül még logolja a sikertelen tranzakciót a fizetések között.

0
0

Üdv!
Dudás József

makgab képe

Ok, kösz az infót!

Teszt regisztrációt nem láttam, csak fizetős csomag van és telefonon sem tudott a hölgy teszt account-ról. Vagy másképp lehet tesztelni.

0
0
dj képe

ezért lehet, hogy ezt nem lehet értelmezni:
"Go to admin/commerce/config/bigfish-paymentgateway admin site and configure shop. Include data what get from BIG FISH paymentgateway. If you want just testing module do not change default values but save data."

Megpróbálom akkor magyarul:
Menj az admin/commerce/config/bigfish-paymentgateway adminisztrációs oldalra és állítsd be a boltot. Add meg az adatokat amit a BIG FISH-től kaptál. Ha csak tesztelni akarod a modult akkor ne változtass az adatokon, de mentsd el az adatokat (kattints a mentés gombra).

1
0

Üdv!
Dudás József

makgab képe

Elnéztem. Bocs!

0
0